2777
2789
عنوان

خیانت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 70 پست
آره عزیزم دقیقا خودمم به همین نتیجه رسیدم و دارم سعی میکنم زندگیمو همینطور پیش ببرم. کاری غیر ازاینا ...

اوهوم میدونم عزیزم سخته ایشالا به مرور زمان کامل حل میشه و اطمينانت برميگرده خودتم به آرامش میرسی

دقیقا دارم همین کار را میکنم سر اون ماجرا 5-6 روز جنگ و دعوا داشتیم ولی همه ی چتهاش را بلافاصله پاک ...

عزیزم این زمان بره ... اینکه دلت آروم بشه یک مقدار... چک بکن گوشیش رو... 

من 6 ماه پیش فهمیدم تازه یه کم حالم بهتر شده... هنوزم چک میکنم مرتب... همه چیز رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این زمان بره ... اینکه دلت آروم بشه یک مقدار... چک بکن گوشیش رو...  من 6 ماه پیش فهمیدم ...

بد بختی من اینکه که شوهرم سرکار باید گوشی ساده ببره و یه گوشی ساده هم داره . چک کردنش بدون اینکه متوجه بشه با دوتا گوشی کار سختیه.

دقیقا دارم همین کار را میکنم سر اون ماجرا 5-6 روز جنگ و دعوا داشتیم ولی همه ی چتهاش را بلافاصله پاک ...

اگه هم مدارکی داشتی به خانوادش نشون بدی فایده نداشت چن من هم همین کار کردم مدرک داشتم نشون دادم به خانوادش ولی خانوادش طرف شوهرم گرفتن بمن گفتن تو داری زندگی تو خراب میکنی دلم شکست😔😔

بد بختی من اینکه که شوهرم سرکار باید گوشی ساده ببره و یه گوشی ساده هم داره . چک کردنش بدون اینکه متو ...

من جلوی خودش چک میکنم.... 

بهم گفت پشیمونه و اشتباه کرده و دیگه اینکار رو نمیکنه و پیشنهاد خودش بود که گوشیش رو چک کنم... 

بد بختی من اینکه که شوهرم سرکار باید گوشی ساده ببره و یه گوشی ساده هم داره . چک کردنش بدون اینکه متو ...

احتمالا فقط تو اينستا بوده و با گوشی ساده نمیتونه چت کنه ولی خب بازم حواست بهش باشه 

اگه هم مدارکی داشتی به خانوادش نشون بدی فایده نداشت چن من هم همین کار کردم مدرک داشتم نشون دادم به خ ...

نمیدونم والا.....میگم شاید آبروش بره پیش خانواده و خواهراش و خانوادش حداقل بترسه و هرکاری دلش خواست نکنه...

احتمالا فقط تو اينستا بوده و با گوشی ساده نمیتونه چت کنه ولی خب بازم حواست بهش باشه 

مشکل اینه که توی چتش بهش گفته بود من صبح  جمعه ها فلان جا میام حسابداری سرم خلوت شد بهت زنگ میزنم. پس ینی شمارشم داره ....

ایشالا دیگه هیچوقت تکرار نميکنه کارشو 

انشاالله... 

منم خودم همینطور فکر میکنم.... ولی دیگه حواسم رو خیلی جمع میکنم.... 

دوست خودم با شوهرم بود... 

جلوی روی من قربون صدقه من میرفت اونطرف سعی میکرد زندگی ما رو از هم بپاشه...

مشکل اینه که توی چتش بهش گفته بود من صبح  جمعه ها فلان جا میام حسابداری سرم خلوت شد بهت زنگ میز ...

ببین عزیزم اگه نخواد حتی اگه همه ی شرایط هم فراهم باشه دیگه کارشو تکرار نميکنه ، از رفتارش میتونی بفهمی که آرامش داره یا ذهنش درگیر یه جای دیگه س ، همینکه میدونه مصمم هستی اگه اشتباه کنه نمی مونی تو زندگیش میتونه جلوی هر کار اشتباه شو بگیره

مشاورهم همینو بهم گفت و مخالف بود که زنگ بزنم به خانوادش .

منم به کسی چیزی نگفتم... 

باور کن اندازه اتفاقی که افتاد برای من سخت نبوده مورد شما... ولی آروم شدم شما هم میشی 

من کلا تغییر کردم یه آدم دیگه شدم.

انشاالله...  منم خودم همینطور فکر میکنم.... ولی دیگه حواسم رو خیلی جمع میکنم....  دوست خ ...

خوش بحالت که میدونی کی بوده؟ وااای من دارم دیونه میشم که این کی بوده و این چتهاش چه معنی داشته؟ چند بار باهم تماس داشتن؟ وهزار تا سوال دیگه...شوهرمم که فقط انکار میکنه باکسی رابطه ندارم بیشتر منو حساس و کنجکاو کرده...واای اگه دستم به زنک میرسید...