2777
2789

امشب شام نداشتیم و باقیمانده غذای شهر بچه ها عصرونه خوردن از ساعت ۱۱شب دخترم می‌گفت پیتزا میخام منم از اسنپ سفارش دادم یه ربع به دوازده رسید صاحب خونه همکف هست و ما طبقه سوم 

آروم و بدون صدا رفتم دم حیاط اما پیک صدای خیلی بلندی داشت همینجور داشت حرف میزد که ها موتور مو اونجا گذاشتم پیاده اومدم یهوصاحبخونه نگران و یجوری اومد تو حیاط کیه چیه 

برق خونه ش هم روشن بود قیافه اش هم خواب‌آلود نبود گفت خواب بودم دیدم صدا اومده منم کلا هول کردم مث اینایی که با دوست پسر هاشون قرار دارند🤣😭به تنه پته افتادم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا کلا اینجورین صابخونه قبلی ما هرکی میومدخونمون زود درو باز میکرد نگاه میکرد ببینه کیه😅😅اصلا دلم نمیخواد با صابخونه تو یه ساختمون باشم ولی از شانیم هرسری با صابخونه میوفتم

بعضیا کلا اینجورین صابخونه قبلی ما هرکی میومدخونمون زود درو باز میکرد نگاه میکرد ببینه کیه😅😅اصلا د ...

ما دوازده سال آپارتمانی بدون صاحب خونه بودیم خیلی راحت بودیم کسی بهمون کار نداشت امسال اومدیم یه خونه که یه حاج خانم با دختر و دو تا پسرانش چهار طبقه هستن ما هم یه طبقه از یه پسرش اجاره کردیم

جات بودم یه سلام و میرفنم خونه امکور که نیست.پیتزا رو میدید

می‌دونی من خیلی از اسنپ و تپسی و افق کوروش چیزی سفارش میدم میرم دم در میگیرم. اینا اصلا تو این فازها نیستن گاهی با خودم میگم فک نکنه خیریه جایی بهمون کمک می‌کنه خخخ