2777
2789
عنوان

چرا به شوهراتون انقد بی احترامی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 64 پست

حرفتو کامل قبول دارم 

اما احترام متقااااابل

خب عزیزم 

تو زندگی هاشون نیستی که ببینی 

شاید صبر کردن و تحملشون تموم شده 

بی احترامی مردا رو کجای دلشون بزارن 

بعصیا واقعا نیاز دارن بیان اینجا خودشونو تخلیه کنن 

آدمن دسگه 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

عزیزم مطمئن باش مردا هم تو جمع دوستاشون همینارو میگن پشت زناشون..شنیدم ک میگما..بعدشم شوهره ادمو جون ب لب میکنه لاید..هرچند زندگیم پر از مشکلاته اما تو سایت هیچوق نگم شوهر احمقم و فلان

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اونا هم که از رو دلخوشی نمیگن عزیزم  حتما این قدر زجر کشیدین که به شریک زندگی شون همچین میگ ...

اخه جالب اینجاست بعضیاشون واقغا مثل بچه ها حرف میزنن. مثلا تاپیک میزنه شوهر عوضیم بهم گفته چرا انقد چاقي. این واقعا زشته... خب حالا طرف یه انتقادی کرده تو بجای حل مشکلت نباید بی احترامی کنی که. والا ما که اینقد به هم احترام میذاریم بعضی وقتا بدجوری از هم خسته میشیم چه برسه به اینکه بی احترامی هم بکنیم

مشکل اینجاست که وقتی از چت دعواشون اسکرین شات میذارن،  به جرأت میتونم بگم 99 درصد مواقع خانومه ...

آره اینو خیلی موافقم 

زیاد هم دیدم 

غرور کاذب دارن 

متأسفانه جو اینجا جوری یه خورده تاثیر میزاره 

تا شوهرشون ببخشید میره سرویس بهداشتی 10 دقیقه طول بکشه میان تاپیک میزنن معلوم نیس اون داخل چه غلطی میکنه و نمدونم گوشی مخفی داره

خدایا شکرت 🙏🏻
شاید واقعا شوهرشون عوضی باشه اینجام یه مکان ناشناس برای درد دل کردن خیلیا فقط اینجارو دارن که خودش ...

دقیقا همینه 

اگه برن یقه شوهررو بگیرن بکشن بالا بگن اوی عوضی 

که میشه جنگ جهانی 😂😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اخه جالب اینجاست بعضیاشون واقغا مثل بچه ها حرف میزنن. مثلا تاپیک میزنه شوهر عوضیم بهم گفته چرا انقد ...

آره 

آخه دیدی بیشتر اینجا خانوم های متاهل 17 18 ساله هستن با بچه 

خدایا شکرت 🙏🏻
چرا ؟ همه زوج ها که باهم مشکل ندارن عاشقانه باهم زندگی میکنن و از باهم بودنشون لذت میبرن

آهان کلی پرسیدین یا مربوط به تاپیک بود در هر حال مشکل نداشتم زوجها دلیل بر اینکه میتونن پردمادرای خوبی باشن نمیشن 

زندگی تغییر زیادی میکنه بعد از بچه البته بستکی به زن و شوهرم داره

نمیدونم شاید حق با شما باشه آخه اینجا خیلی داغون بخدا تک و توک مرد خوب توشون هست... شایدم اونایی ک خ ...

اینجا آدما همو نمیشناسن راحت مشکلاتشونو میریزن بیرون. 

ولی برای اینکه بفهمی اینا واقعیه یا نه یه سر به دادگاه ها و سمت پزشک قانونی بزن،زنایی میبینی که تو عمرت ندیدی.

من برای کارآموزی رفتم خداروشکر قبولم نکردن ، ولی زنایی رو دیدم که تو صف پزشک قانونی بودن بعضیاشون صورتاشون ترکیده بود😞 یکیشون کل صورتش خون خشک شده بود 😞 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

آهان کلی پرسیدین یا مربوط به تاپیک بود در هر حال مشکل نداشتم زوجها دلیل بر اینکه میتونن پردمادرای خو ...

آره زمان های باهم بودن زن و شوهر خیلی کم میشه و اکثرا از هم فاصله میگیرن

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
آره اینو خیلی موافقم  زیاد هم دیدم  غرور کاذب دارن  متأسفانه جو اینجا جوری یه خورد ...

توهین نشه به کاربرا ولی بعضی از خانم های اینجا واقعا زندگی خراب کن هستن. تو یه تاپیک خیانت یه خانمه گفت قسم میخورم تموم مردهای دنیا تو زندگیشون خیانت میکنن و بعضی هاشون لو میرن و اونی که لو نمیره خیلی زرنگ هست و از همه خیانتکار تر هست. گفت اینو تجربه کردم و خودم چهار پنج تا دوست پسر داشتم و همشون خیانت کردن😑

چند تا از کاربرها هم که معلوم بود کم سن هستن و تازه ازدواج کردن پرسیدن ازش واقعا راست میگی. اونم تزهای عجیبی میداد و بیشتر رو حرفش تاکید میکرد

تاحالا گیر یه ادم بی ادب وبی نزاکت نیفتادی خدارو شکر

اخ گفتی

قربون دهنت 

هر کس دنیا رو از دریچه ی خودش نگاه می کنه 

دوست داشتم همین امشب صدا ضبط می کردم 

ببینم غیر از اینایی که اسی  تو عنوان تاپیک گفت چه القاب دیگه ای می تونی روش بزارید😐😐😐😐😐😐