2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا قشنگه دختر داييم براي حنابندونش يه لباس پولكي عروسكي قرمز پوشيده بود عروس هم بود انقدر ناز شده بود 

واقعا مدل لباس و پارچه چيزيو تعيين نميكنه اگه ادم خوش پوش باشه هيچي قديمي نيست

اينكه خيلي خوشگله پرنسسي و نازه بنظرك موهاتو باز بذار يه ارايش قشنگ هم ميخواد با رژ لب قرمز اين مدل ...

توی تاپیک که گذاشتم همه گفتن بده خودمم میگم پولکی قدیمی شده خیلی پشیمونم 

توی تاپیک که گذاشتم همه گفتن بده خودمم میگم پولکی قدیمی شده خیلی پشیمونم

تو اون تاپیکت هم گفتم، اتفاقا خیلی خوشگل میشه اگه بالای لباسو تغییرش بدی، ببر بده خیاط بالای پیرهن و اینجوری کنه برات خیلی ناز و بروز تر میشه

میتونی پایین لباس هم چاک بدی، خیلی کارا میشه باهاش کرد که شیک تر بشه

میتونی یکمم تنگ ترش کنی که بهتر وایسته تو تنت

تو اون تاپیکت هم گفتم، اتفاقا خیلی خوشگل میشه اگه بالای لباسو تغییرش بدی، ببر بده خیاط بالای پیرهن و ...

وای ممنون عزیزم که راهنمایی کردی به خدا چند شبه خواب به چشمم نیومده یه خیاط خوب پیدا کنم ببرم درستش کنه 

وای ممنون عزیزم که راهنمایی کردی به خدا چند شبه خواب به چشمم نیومده یه خیاط خوب پیدا کنم ببرم درستش ...

عکس فرستادم دیدی؟ به خیاط خوب پیدا کنی ببری پیشش خودش راهنماییت میکنه خیلی میشه خوشگلش کرد، نگران نباش عروسیتم مبارکه عزیزم