2777
2789
عنوان

چرا به شوهراتون انقد بی احترامی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم بابت رنجی که میکشی ولی کاش بشه مشکلو جور دیگه حل کرد...  

ممنون از همدردیت عزیزم 

من هییییییییییچ وقت کوچکترین بی احترامی نکردم و نمی کنم 

ولی فقط خواستم بدونی هییییچ وقت وقتی چیزی رو درک نکردی اینجوری پشت تریبون نری و قضاوت نکنی 

خدارو شکر  همسر من خیییلی تغییر کرده و خیلی بهتر شده 

15 ساله که دارم صبوری می کنم 

ولی وقتی عصبانی یا خسته ست بشدت بد دهن و بد اخلاق میشه حرفایی میزنه که سنگ رو آب می کنه 

امشب هم یکی از اون شبا بود

الان چند ساعته بغض تو گلوم مهمونمه و دارم تحملش می کنم 

منم ادم کم میارم 

جواب نمی دم 

همیشه سعی کردم سکوت کنم 

حتی فردا که از خواب بیدار بشه اصلا بروش هم نمیارمولی چه کنم ادمم

برای ارامشم دعا کن دوست عزیز😘

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
از ته دلم واسه آرامش و دلخوشیت دعا میکنم❤️

فدای تو عزیز دلم😘😘😘😘

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮