2777
2789

۲سال و نیمشه زده پدر منو درآورده دیگ کم آوردم بخدا . رفته سرمه چشم که سیاه و چربه ربخته رو روتختی روشنم که چند میلیون پولشه . بردم خشکشویی میگخ احتمال نرفتنش هست . شوهرمم برگردونده . من با این خرابکارب چیکار کنم ؟؟؟؟ بخدا این بچه منو روانی کرده . بعدم که میزنمش و داد میکشم سرش میگن روانی میشه نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا 

باید از جلوی دست بچه برداری اون نمیفهمه تو که میفهمی

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

این بار که گذشت فقط تا میتونی وسایل خطرناک رو از دستش دور نگه دار

من بیشتر لوازم آرایشیم رو یخچاله حتی

از ترس بچه هیچی رو میز و عسلی و پاتختی نمیذاریم 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

از دسترس بچه دور کن لوازم ارایشت رو 

عقل بچه نمیرسه . اعصاب خودتو خورد نکن .حرص میخوری بعد اندازه پول روتختی باید بدی دوا و درمون برای اعصابت

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

تودهنت میگی بچه بعد وفتی میبینی بچت اینقدر شلوغ وسایلارو از دم دستش جمه کن.

الان من بچه ۱۰ماهم بشدت شلوع هرچی وسایل شکستنی و احتمال اینکه بره روش بشکنه جمع کردم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

اونایی که بچه ندارین سرزنش نکنین بنده خدارو😏🙂‍↔️

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..