2777
2789
عنوان

چرا به شوهراتون انقد بی احترامی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا زندگی فرق میکنه  دلخوشیا تفریح ها  همه با نظر و سلیقه بچه میشه

این خوبه یا بد؟

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
میگم یه سوال با اومدن بچه رابطه ای زن و شوهرا چه تفاوتی میکنه؟

یه چیز دیگه اکثر مواقع با دیدن بچه دل آدم لبریز از شادی و خوشی میشه 

ولی بعضی وقتا عین چی آدم رو عصبانی میکنه ولی عمرعصبانیته بیشتر از نیم ساعت نمیشه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
من بدترین فاسد ترین مردایی ک تو عمرم دیدم اینجا بوده. تو دنیای واقعی 90 درصد مردای اطرافم خانواده دا ...

توقع نداری که زناشون بیان جار بزنن؟

منم توی اطراف و فک و فامیل ندیدم 

ولی ما از کجا میدونیم؟ مردم که نمیان از مشکلاتشون و خیانتاشون تعریف کنن

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

این خوبه یا بد؟

۹۰ درصد خوب

۱۰ درصد بد

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
هیچی فقط یکی دیگه هم بدبخت میکنن تفاوشثتش در تعداد بدبخت شدگانه

چرا ؟ همه زوج ها که باهم مشکل ندارن عاشقانه باهم زندگی میکنن و از باهم بودنشون لذت میبرن

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
خب اونا هم که از رو دلخوشی نمیگن عزیزم  حتما این قدر زجر کشیدین که به شریک زندگی شون همچین میگ ...

مشکل اینجاست که وقتی از چت دعواشون اسکرین شات میذارن،  به جرأت میتونم بگم 99 درصد مواقع خانومه مقصره ..میبینیم شوهرش در کمال احترام و محبت پیام میده، خانومه با دعوا و لحن خشن و توهین آمیز سعی داره یه موضوع پیش پا افتاده رو کش بده..نشد یه بار تو همچین تاپیکی برم و کسی به خانوم حق بده.. واقعا یه جوری میشه که خود استارتر شرمنده میشه ولی در آخر میگه نه عذرخواهی نمیکنم چون از نی نی سایتیا شنیدیم اگه از مردا عذرخواهی کنی پررو میشن😳 فکرم بعضیا خیلی سنشون کمه که همچین طرز فکری دارن چشمشون به دهنِ بقیه‌ست

🖤

دلم میسوزه به حال زندگی هایی که با بی فکری یه عده خراب میشه

خداجونم ای کاش بنده هات میدونستن مذهب اگه قبل از مرگ توی زندگیشون تاثیر نداشته باشه ، بعد از مرگ هیچ سودی به حالشون نداره مذهبی بودن یعنی خوشرو بودن ، یعنی هدیه مهربونی به دیگران یعنی مواظب دل ظریف هم باشیم یعنی مرتب و تمیز و شیک باشیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه واقعا قصد امر به معروف داری شخص رو توی یه جای خلوت متوجه اشتباهش کن ولی یادت باشه اگه ذره ای نیتت رو کم کنی یا شاخ شدن یا خودنمایی باشه راه رو اشتباه میری گلم  امر به معروف اگه باعث شکستن دل یا زده شدن از دین باشه نه تنها ثواب نداره بلکه حرامه پس مواظب باش عزیزم،،،،،،،،،،،،،،شمایی که داری میخونی یه لبخند بزن میدونستی با لبخند خیلی زیباتری؟  پس همیشه لبخند بزن مهربون
خب جدا شن یا سعی کنن ا. ضاعو درست کنن. بی احترامی که حل نمیکنه مشکلشونو

خیلی از خانوما چون پشتوانه ایی ندارن جدا نمیشن چون حامی ندارن خانواده حمایت نمیکنه 

یا بچه دارن بخاطر بچه تحمل میکنن 

ما که توی زندگی شون نیستیم بفهمیم 

خدایا شکرت 🙏🏻
توقع نداری که زناشون بیان جار بزنن؟ منم توی اطراف و فک و فامیل ندیدم  ولی ما از کجا میدونیم؟ ...

نمیدونم شاید حق با شما باشه آخه اینجا خیلی داغون بخدا تک و توک مرد خوب توشون هست... شایدم اونایی ک خوبه همسرانشون چیزی نمیگن