2777
2789
راستش من فقط هربار تعجب میکنم اخه خانواده ما اصلا اینجوری نیست که این اداها باشه توش من نمیگم کسی از ...

بیین بعضیا کلا همینن 

خب بنده خدا دستاورد ب خصوص دیگ ای نداره

برای نمایش دادن برا همین این کارو میکنن 

بعضیا ذاتا توجه طلب هستن 

ادما باهم فرق دارن عزیزم شمام ی مدت تعجب میکنید 

بعد برا همه عادی میشه 

خب به شما چه مربوط

خوشت نمیاد نگاه نکن 

هرکسی یه دیدگاه و روشی داره واسه زندگیش 

اگه عقیده ش رو به شما تحمیل کرده بود حق اعتراض داشتی

نه الان که ایشون هیچ کاری با شما نداره ولی شما زوم کردی رو زندگیش

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به تو چه ، باید از تو اجازه می‌گرفت ؟ حیثیت آدم با اعمال و رفتار خودش حفظ میشه یا به خطر میوفته ن ...

حرف من اصلا این نیست ببینید ما خانوادگی با ادم تحصیل کرده و وضع مالی خوب ازدواج میکنیم توی سنی که به بلوغ بیشتری رسیده باشیم ایشون برام عجیب بودن و اصلا حرف من این نیست که استوری بده میگم این همه توی استوری جوری رفتار کنه که انگار لطف شده بهش که باهاش ازدواج کرده برای خودش بده جلو همسرش و میگم چون دختر خوشگلی هست و پتانسیل رشد داشت کاش بیشتر صبر میکرد اینا از روی این نیست بخوام دخالت کنم خدایی نکرده

دختر برادر شوهر من ۱۱ سالگی عقد‌کرد 😐یجوری گفتی سن کم

عجب زیر سن قانونیه 

اونوقت در چه سالی و دادنش به کی داماد چند سالش بود؟ 

عین ۱۰۰ سال پیش لابد تو خونه شوهر هم پریود میشه 

خب به تو چه ، باید از تو اجازه می‌گرفت ؟ حیثیت آدم با اعمال و رفتار خودش حفظ میشه یا به خطر میوفته ن ...

چرا شماها صفر و صدین ینی ادم یا باید ازدواج کنه یا دوست پسر داشته باشه؟اونم‌تو سن ۱۷.۱۸

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

دختر برادر شوهر من ۱۱ سالگی عقد‌کرد 😐یجوری گفتی سن کم

عزیزم اون دیگه عجیبه سن کم نیس کودک همسریه!

18 هم بنظرم من کمه

من ازدواج دختر زیر 23 سالو نمیپسندم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

حالا چرا حیثیت شما بره؟

فعلا شدید جو گرفته شما توجهی نکن 

البته اینجا میکن اگر استوری میزاریم فامیل لایک و ریپلی نمیکنند از حسادتشون هست 

احتمالا چهار روز دیگه استوری میزاره که اطرافیان چشم دیدن خوشبختی و عشقمون زو ندارن 😂

وااا واقعا ؟!!! آرام جعفری !!چش زخم هم میزاره وای خیلی ضایعه اینا که چشم زخم میزارن بگو عقلت کمه آخه ...

آره بخدا

عکس شوهرشو میذاره قربون صدقه اش میره

آرزوی خوشبختی برا خودش میکنه.بعدم علامت چشم زخم🥴

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
احساس میکنم حسودیت میشه بهش

من واقعا براشون ارزوی خوشبختی میکنم ولی حقیقتا فکر نمیکنم ازدواج توی 18 سالگی وقتی دیپلم داری و همسرت شغل خوبی نداره چیزی برای حسادت داشته باشه من معیارام با ایشون خیلی متفاوته هم در سن ازدواج هم در انتخاب همسر . برای خودش دلم میسوزه که خودش رو کوچیک میکنه این همه استوری اینجوری میذاره توی پیجی که کلی هم فاممیل همسرش هستن 

حرف من اصلا این نیست ببینید ما خانوادگی با ادم تحصیل کرده و وضع مالی خوب ازدواج میکنیم توی سنی که به ...

اولا یاد بگیر که دختر عمه خانواده نیست و فامیله دوما قرار نیست هر کسی هر راهی رفت بقیه هم زنجیروار پشت سرش برن . صلاح زندگیش و خوشبختیش رو تو ازدواج با این شخص دیده به هیچکس هم مربوط نیست 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

چرا شماها صفر و صدین ینی ادم یا باید ازدواج کنه یا دوست پسر داشته باشه؟اونم‌تو سن ۱۷.۱۸

فضای این سایت اینه که دوستی براشون نرماله و ازدواج عجیب غریب برای همین از این مثال استفاده کردم . شما صفر و صد نباش ۴۵ باش

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

زندگی، پیشرفت، تحصیل ، پس رفت، ازدواج ،بچه، تعداد بچه ،شغل و...... شخصی هست و به خودش مربوطه استوری ...

من هیچوقت خدایی نکرده دخالت نکردم حتی نظر هم ندادم خیلی هم براش خوشحالم که پیشش خوشحاله حرف من چیز دیگه اس و اینجا نوشتم دیدگاهی که توی دلم دارم رو به کسی تحمیلش که نکردم