2777
2789
عنوان

متاهل بود خودشو مجرد جا زد

1422 بازدید | 57 پست

سال های قدیم وقتی 19سالم بود ی بابایی ی جایی باهام اشنا شد ودوست شدیم بعد گفت ازدواج حتی قرار بود بیاد خونمون خلاصه نگم براتون ی روز گوشیم زنگ خورد صدای یخانم جوون بود که گفت من مادرشم واین پسرم زن داره وبهت نگفته ولش کن

منم گفتم اوکی

بعد چند روز باز دختره زنگ زد واین بار گفت من زنشم وفهمیدم جریانو وشوهرم سرتو کلاه گذاشته حالش خیلی خراب بود همچنین من که بازی خورده بودم باهام قرار گذاشت دختر ماهی بودش  وخوشگل میگفت انقد التماس کرد ورفت واومد تا قبولش کردم اخرشم بهم خیانت کرد . نصیحتم کرد گفت هیچوقت اعتماد نکن به مردا☹️

اینو گفتم تا دخترا رو همیشه متهم نکنید مردا قشنگ بلدن بپیچونن که مجردن خدا لعنتشون کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من خیلی قدیم یکی بهمم شماره داد بود بهش اومدم تو وایبر پی ام بدم گفت من شبا گوشی خاموش میکنم بره مامانم مضرههههه مریضه فهمیدم زن داره یهش گفتم دروغ چرا میگی زن داری بگو زن دارم

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 

عع مگه نمیدونی مردا خنگن عقل ندارن، ما زنا همش گولشون میزنیم😒😐

چقدر از این حرف حرصم میگیره😑

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 
مارمولکن از بس مردا

طفلی مارمولک که بی آزاره

این جنس نَرها همه ی کثافت کاریاشون از سر خدانشناسیشونه

خبر ندارن کجا قراره برن ...

تو یه وجب خاک بخوابن...

خدا تو زندگی کسی کمرنگ یا بی رنگ باشه

تهش همین میشه

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم