خیلی ناراحتم،خونه زندگیم کثیفه ینی نه اینکه بهش نرسم ها خیلی تمیز میکنم ولی مبلام سیاه و کثیف شده از بس دخترم روش جیش کرده و خوراکی مالیده فرشام تازه دادم قالیشویی از اون ور جاروبرقیم چند روزه سوخته و کار نمیکنه پول ندارم ببرم تعمیر،برکت از زندگیم رفته با کارای شوهرم،انقدر هیز بازی درآورد خدا دیگه بهش روزی نمیده درحد خوردو خوراک منو بچه ها میده روزی،یه وام برامون جور شده بود شوهرم نمیتونه بگیره ضامن نداره چون باباش ضامن خواهرشوهرم شده
برا کثیفی مبل و سیاهیش دیدم تو پیجای اینستا ی سری حالت داره میکشن روش و خیلیم متنوع طرحاش سرچ کن ،بدون جاروبرقیم میشه نظافت کرد با جارو دستی یا جاروهای دیگه،درکل انرژی خودت خیلی منفی گل
پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.