2777
2789

خب اگه تو چیزی داشتی ما خودمون میدیم 

نیاز به تعریف تو نداره که کودن

آدم های خودشیفته واقعا رو مخن

خاله من از ماه تولدش هم تعریف میکنه میگه اونایی که آذر ماه به دنیا اومدن خوشگلن و تو دل برو😐😂

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطور شد من از همه اتون قشنگترم چون خردادیم🤣🤣🤣🤣🤣

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

من نه 

فقط گوش میکنم 

چیزی برداشت نمیکنم 

دقت ندارم مثلا طرف منظوری داره یا نه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

با خالت  ک موافقم با اینکه اذر ماهی نیستم😂

وللیییی منم خیلی ازشون بدم میاااد 

تو حرف زدنم همش حواسم هست از خودم تعریف بی خود نکنم 🤦‍♀️🚶🏼‍♀️

در اول آسایشمان سقف فرو ریخت،هنگام ثمر دادنمان بود خزان شد

یه فامیل دارم سم خالص هست

سم ازش میچکه 

بعد تو اینستا همش داره مطالبی رو لایک میکنه که ادمای مثبت و خوش قلب و انرژی بالا

منم میخندم نگاه میکنم که الان منظورش به خودش هست

با اینکه هفتاد سالش هست همش میگه من فرشته ام و من بهشتی ام من ماه تولدم بهترین هست و...