2777
2789
عنوان

متاهل بود خودشو مجرد جا زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد چند وقت ؟

تقریبا دوماه

تو ۱۹ سالگیم اتفاق افتاد

آقاهه شبا جواب پیام نمیداد

میگفت خوابم

بهونه میاورد

یه بار بهش گفتم یه خانمی زنگ زد فحش داد

گفت دخترعمومه،بدجور میخوادم

جوابش ندی ها

یه بار دیدم دختره زنگ زد،حالت زار و التماس

همه چیو گفت

مو ب مو

راست میگفت

حالم خراب شد وحشتناک

بهش زنگ زدم و عذرخواهی کردم 

جواب مردع رو ندادم

ولی مگه ول کن بود

میگفت میخوام طلاقش بدم تورو بگیرم

تقریبا دوماه تو ۱۹ سالگیم اتفاق افتاد آقاهه شبا جواب پیام نمیداد میگفت خوابم بهونه میاورد یه با ...

میگفتی فردا منم طلاق میدی اینا خیلی کثیفن باید فقط لهشون کنی در واقع میتونی آینده خودتو براحتی ببینی با این مدل آدما

من وقتی مچ شوهرمو گرفتم، فهمیدم ک ب دختره نگفته زن داره ، برا همین با دختره دعوا نکردم ، ولی اونم ازون پرروها بود ک دنبال کندن بود ، کلا مردا عوضی ان، ولی خیلی زنها و دخترا هم میدونن ولی بازم زندگی بقیه رو خراب میکنن، یا خیلی زود باورن

تقریبا دوماه تو ۱۹ سالگیم اتفاق افتاد آقاهه شبا جواب پیام نمیداد میگفت خوابم بهونه میاورد یه با ...

خدا لعنتش کن چ بیشعور بوده 

حتما ب اون بنده خدا هم میگفت اینو ول میکنم 

خوبه زود فهمیدی خدا رحم کرد 

💖معجزه 💚ای باز گرداننده آنچه از دست رفته 💚برم زیارت همه حاجت هامو بگیرم بیام چه حالی میده 🤭😐

عزیزم اون موقع شما زیر بیست سال سن داشتی و ادم میتونست باور کنه که مرده بهت نگفته متاهله  به خاطر سن کمی که داشتی اون موقع فرق داشت ولی اگه یه دختر که بالای بیست وپنج سال سن داره اگه این حرفو به من بزنه من حرفشو باور نمیکنم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
من وقتی مچ شوهرمو گرفتم، فهمیدم ک ب دختره نگفته زن داره ، برا همین با دختره دعوا نکردم ، ولی اونم از ...

لااقل اون پولایی که حق تو بوده رو ازدختره پس میگرفتی 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم