2777
2789
عنوان

متاهل بود خودشو مجرد جا زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 57 پست
عزیزم اون موقع شما زیر بیست سال سن داشتی و ادم میتونست باور کنه که مرده بهت نگفته متاهله  به خا ...

شما میگی باید طرف تیز باشه وبفهمه؟ خوب درسته 

ولی همه دخترا تیز نیستن ها

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تقریبا دوماه تو ۱۹ سالگیم اتفاق افتاد آقاهه شبا جواب پیام نمیداد میگفت خوابم بهونه میاورد یه با ...

مردا خیلی بیشعورن، یکی بود شب عقدش هم با دوستم حرف میزد تو تالار، میگفت اومدم عروسی پسرخالم😶😶😶 دوستم وقتی فهمید از یکی دیگه جوابشم نداد، یکی دیگه ام با دختر عموش عقد بود چندسال، بعد ب دوستم گفته بود زن نداره، حتی خواهرا و پدر پسره هم با دوستم حرف میزدن تلفنی، دعوتش کردن بره خونشون، این بدبخت باز از یکی از فامیلاش فهمید این عقده، ک اونم گفته بود طلاقش میدم تورو میگیرم ، هه، گفتم کسی ک اینکارو میکنه ب توام وفا نمیکنه

ولی بعضی از دخترام میدونن نمیدونم اینا دیگ چجور جونور هایی هستن تو همین نی نی سایت یه بار یکی میگفت زنگ دوست دختر شوهرم زدم گریه کردم با پر رویی بهم گفته حقته خوب کاری کردم

شما میگی باید طرف تیز باشه وبفهمه؟ خوب درسته  ولی همه دخترا تیز نیستن ها

اتفاقا مرد زن دار هم دقیقا میره با دختری که به قول شما تیز و زبل نباشه. نمیدونم این مردای هوس باز که ماشالا تعدادشونم کم نیست زن میگیرن چرا؟؟مجرد بمونن کثافت کاری کنن تا زن و بچه ای این وسط ضربه نخوره. اه

لااقل اون پولایی که حق تو بوده رو ازدختره پس میگرفتی 

تو ی ماه،برای دختره طلا، گوشی، لباس، پول نقد، با کلی رستوران ک ی لشگر بودن و میبرده، بعدم بدترش میدونی چی بود، دختره مال خونه تیمی بود، یعنی اکیپشون کارشون این بود، هنوز یادم نرفته چ زخمی بهم زد شوهرم. اونم ن یباررر

تو ی ماه،برای دختره طلا، گوشی، لباس، پول نقد، با کلی رستوران ک ی لشگر بودن و میبرده، بعدم بدترش میدو ...

دختره مال خونه تیمی بود ؟

عزیزم من میگم اگه پدرِ دخوره درمیاوردی خوب بود چون به نظرم دختر سالمی نبوده 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم