2777
2789
عنوان

بچه هاکمک درموردیه خیانت

292 بازدید | 22 پست

تاپیک اخرم درمورد دوستمه بخونید بچه هاناارومه چیکارش کنم داغون شده میگه شوهرم هروقت میره بیرون استرس منم شروع میشه میگه مدام دلم می خوادزنگ بزنم بگم کجای چیکارمیکنی باکی هستی شوهرشم سرصدامیکنه 😔حیف دوستم چی بگمش اروم شه همه تلاشموکردم خیلی استرس داره

با اجازه استارتر عزیزم:

بچه ها خواهر من ماماست تو اینستا یه پیج زده داستان زندگی و اشنایی با همسرشو مینویسه و تو دایرکت به سوالاتون جواب میده و مشاوره میده.اگه سوالی دارین یا باردارین حتما به پیجش سر بزنید

ایدی پیجش:

samira.b.sami

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا😭😭میگه شبی که فهمیدم باچشام دیدم تپش قلبم حتی روی پوستم معلومه انقدتپش قلب داشته

من مریض شدم

یه مریضی گرفتم که هنوز خوب نشدم

ایکاش میشد برگردم عقب

تموم میکردم همونجا

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
با حرف منو شما آروم نمیشه. اونیکه باید ارومش کنه همسرشه

میگه شوهرم میگه نمیرم کاری نمی کنم دیگه بیابریم پرینت بگیراین چندروزمن باکسی حرف زدم امااون طفلی ازیه سوراخ دوبارگزیده شده حق داره

میگه شوهرم میگه نمیرم کاری نمی کنم دیگه بیابریم پرینت بگیراین چندروزمن باکسی حرف زدم امااون طفلی ازی ...

نمیتونه جداشه؟

اخلاق شوهرش خوبه خودم دیگه رفتم اومدم براخونه زندگیش خوبه امااین کارش واقعاتعجب اوره ازاون واقعامن ت ...

اخلاق خونه زندگی خوب

وقتی ارامش نباشه چه ارزشی داره بخصوص ک میگی بار اولش نیس