سلام به همه.چندتاسوال داشتم.۱کسی بوده بچش نقص ایمنی شدید داشته باشه؟
۲کسانی که بچشون براثر بیماری ژنتیک فوت شده و آزمایش ژنتیک داده باشن و ژن معیوب رو پیدا کردن؛آیا دربارداری بعدی تشخیص قبل از تولد دادن؟و همه چیز اوکی بوده و بچشون سالمه؟
اهان ۳سالشه . پس روی چه حسابی تشخیص دادی که نقص ایمنی داره؟؟ اگر زود ب زود مریضنمیشه و بچه س ...
هم کم وزنه البته اسفند ۳ سالش و تموم کرده وارد ۴ سال شده وزنش ۱۱ کیلوعه..زود ب زود مریض ک میشه فقط پشه ک جایی شو نیش میزنه باد میکنه مخصوصا ک چشم شو دکتر تشخیص سلولیت چشمی داد بردیم دکتر ایمونولوژی ازمایش دادیم جواب ازمایش یک ماه طول کشید بعد خواهرشوهرم پرستاره اونم جواب ازمایش و تفسیر کرد گف حتما حتما ببرین دکتر اونم ک همسرم میگه ول کن مهم نیس
هم کم وزنه البته اسفند ۳ سالش و تموم کرده وارد ۴ سال شده وزنش ۱۱ کیلوعه..زود ب زود مریض ک میشه فقط پ ...
اگر دکتر ایمونولوژی بیماریشو تایید کرد حتما درمان رو ادامه بده.۴۰۰نوع نقص ایمنی داریم.دور از جون پسرتو، بچهای من به یکسال نمیرسیدن.ولی نقص ایمنی پسرتو از یه نوع دیگس که حتما باید ببری دکتر.البته اول ازمایششو به ایمونولوژی نشون بده تا بگه چیکارکنی
من خودم بچم شش ماهه بود که شیر بز شروع کردم اما دختر خالم از 40 روزگی ماشاالله بچش همه چیزش خوب بود واقعا عالیه بخصوص اینکه باعث میشه سیستم ایمی خیلی بالا بره و در مقابل بیماری ها بچه و حتی بزرگسالان رو مقاوم کنه خیلی عالیه اگر تهران هستید یه مزرعه اطراف شهریار هست مزرعه بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش میاد عالیه چون هم بهداشتی و خالصه هم همه فصلها شیر داره خواص شیر بز رو تو گوگل سرچ کنید متوجه خواصش میشید