2777
2789
عنوان

بیماری نقص ایمنی

| مشاهده متن کامل بحث + 13029 بازدید | 100 پست
وای خدایا به منم تازگیا گفتن بچم اسکید علائم بچتون چی بود 

هزیزم درکت میکنم فقط قوی باش. 

یکی ازبچهام جون نمیدونستیم و واکسن بدو تولد زده بود از همون ماه اول مریض بود .حالتای سرماخوردگی و وزن نگرفتن ک کم کم شدید شد و ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی..... بعداز این اتفاقا حال جاریت چطور بود؟ من یه دختر سالم دارم بچه دوم و سومم نقص ایمنی شدید د ...

پسر منم چند روز پیش آزمایش دادم ،lgM و lgG پایین بود 

میشه کمکم کنید ، حال دخترتون الان خوبه ، 

میشه از تجربه تون برام بگید 

سلام عزیزم.میشه منم راهنمایی کنید.من پسرم آلرژی داره آزمایش دادیم iggپایینه...نقص ایمنیش قطعیه؟منکه ...

پسر منم چند روز پیش آزمایش دادم ،lgM و lgG پایین بود 

میشه کمکم کنید ، حال دخترتون الان خوبه ، 

میشه از تجربه تون برام بگید 

پسر منم چند روز پیش آزمایش دادم ،lgM و lgG پایین بود  میشه کمکم کنید ، حال دخترتون الان خوبه ، ...

سلام عزیزم کدوم شهری؟ پسرت چندسالشه؟ چیشد که این ازمایش رو دادی؟ ازدواجتون فامیلیه؟

پسر منم چند روز پیش آزمایش دادم ،lgM و lgG پایین بود  میشه کمکم کنید ، حال دخترتون الان خوبه ، ...

من پسرم حالش خوبه چندتا مقاله خوندم و تحقیق کردم دیدم نرماله دکتر آزمایش مجدد نوشت من دیگه نرفتم بدم.الانم خداروشکر همه چی خوبه هیچ مشکلی هم نداره

تهران بله فامیلیم،سرناخوردگی طولانی

ببین عزیزم برو بیمارستان مرکز طبی. ساختمان ایمونولوژی طبقه چهارم. اونجا مخصوص بیماریهای نقص ایمنی هست. الکی اینور اونور نرو . اونجا کامل راهنماییت میکنن و خودشون ازمایشهای لازم رو برات انجام میدن. دولتی هم هست. تخصصشون هم همینه

سلام فقط و فقط شیر بز کافیه خواص شیر بز رو رو تو گوگل سرچ کنید متوجه میشوید بهترین دارو برای کم خونی، آلرژی، دیابت ، سیستم ایمنی و هزار چیز دیگه هست اگه تهران هستید یه مزرعه اطراف تهران هست که همه فصلها شیر داره لبنیات بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش می