2777
2789
عنوان

بیماری نقص ایمنی

| مشاهده متن کامل بحث + 13029 بازدید | 100 پست
سلام فقط و فقط شیر بز کافیه خواص شیر بز رو رو تو گوگل سرچ کنید متوجه میشوید بهترین دارو برای کم خونی ...

عزیزم اون برای بیماریهایی هست که بچه با دارو دوا زنده میمونه نه بیماریهای کشنده ای که بچه به یکسال نمیرسه.!!!

عزیزم اون برای بیماریهایی هست که بچه با دارو دوا زنده میمونه نه بیماریهای کشنده ای که بچه به یکسال ن ...

بابا این مرزنجوش ول کن..هر تاپیکی میری هست

....نقص سیستم اینی...الرژی......عفونت....همرو میگ شیر بز بخر عالیه....یکی پاش قطع شده میگ بخر پات رشد میکنه دوباره

تابلوداره تبلیغ میکنه دیگ😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا این مرزنجوش ول کن..هر تاپیکی میری هست ....نقص سیستم اینی...الرژی......عفونت....همرو میگ شیر بز ...

وقتی دانش و آگاهی ندارن و روی هوا حرف میزنن همینه.

بخدا هرتاپیکی میرم آخرش تبلیغ این بزه😅

اهان .میشه این کار رو کرد.ولی مشاور زنتیک به ما گفت لازم به این کار نیس ریسکش هم بالاس یعنی احتمال ۷ ...

عزیزم میشه به من پیام بدی ازت راهنمایی میخوام. پسر من بر اثر بیماری اسکید فوت کرده😭

سلام ببخشید شما آمین‌سنتز انجام دادین برای بچه آخرشون، ؟چجوری بود مشکلی برای جنین ایجاد نمی کته؟؟

سی وی اس انجام دادم.نه هیچ مشکلی نداشت و بچم سالمه و کنارم خوابیده خداروشکر

سی وی اس انجام دادم.نه هیچ مشکلی نداشت و بچم سالمه و کنارم خوابیده خداروشکر

سلام دوست عزیز
من دختر 3 ماه و 9 روزه ام و آذر امسال بر اثر بیماری نقص ایمنی از دست دادم. دارم از غصه میمیرم. مشاوره و دکتر خودم که قبلا برای بارداریم پیشش می رفتم بهم گفت باید برای روحیات خودم زیر نظر دکتر ژنتیک برای بارداری بعدی اقدام کنم.
برای بارداری بعدی، شما اطلاع دارید باید چکار کنم؟

روز محشر به خدا خواهم گفت           آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود