2777
2789
عنوان

بیماری نقص ایمنی

13029 بازدید | 100 پست

سلام به همه.چندتاسوال داشتم.۱کسی بوده بچش نقص ایمنی شدید داشته باشه؟

۲کسانی که بچشون براثر بیماری ژنتیک فوت شده و آزمایش ژنتیک داده باشن و ژن معیوب رو پیدا کردن؛آیا دربارداری بعدی تشخیص قبل از تولد دادن؟و همه چیز اوکی بوده و بچشون سالمه؟

دوستم سقط داشت.تو رویا ن پی جی دی کرد.الان بچه سالم داره

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم دوتا بچه دنیا آورد فوت کردن مشکل ژنتیکی داشتن.ازمایش دادن.دوباره باردار شد دکترا گفته بودن دنیا بیاد معلوم میشه سالم هست یا نه.خداروشکر سومی سالم بود.به محض تولد ازش آزمایش گرفتن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
جاریم دوتا بچه دنیا آورد فوت کردن مشکل ژنتیکی داشتن.ازمایش دادن.دوباره باردار شد دکترا گفته بودن دنی ...

مرسی.مگه بعد از فوت اولین فرزند مریضشون ؛آزمایش ژنتیک ندادن؟؟؟چون اینجوری خیلی ریسکش بالاس

ببین خب همش ب ژن ربط داره قبلش خودت و همسرت ازمایش ژنتیک بدین 

آره میدونم.منتها میخوام بدونم اگر ژن رو مشخص کنن توی بارداری که آمنیونسنتز انجام میدن واقعا میتونن جنین سالم رو تشخیص بدن؟؟؟ میترسم یه موقع درست نباشه🤔😢

مرسی.مگه بعد از فوت اولین فرزند مریضشون ؛آزمایش ژنتیک ندادن؟؟؟چون اینجوری خیلی ریسکش بالاس

بعد از اولی ندادن چون دکتر گفت احتمال این نقص یک در چند صدهزار نفره.دومی هم اینطوری شد آزمایش دادن و فرستادن آلمان.حدودا ۱۵ تومن خرج کردن.تو بارداری سوم آمینو و سلفری و یه چیز دیگه انجام داد ولی دکتر گفته بود بعد از تولد سلامتش مشخص میشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
بعد از اولی ندادن چون دکتر گفت احتمال این نقص یک در چند صدهزار نفره.دومی هم اینطوری شد آزمایش دادن و ...

دکترا بمنم همینو گفتن ولی دوباره برای بچه ی بعدیم تکرار شد والان از این پسرم و منوهمسرم آزمایش ژنتیک گرفتن تا ژن معیوب رو پیداکنن هنوز جوابش نیومده به خاطر کرونا...

میخواستم ببینم کسی تجربشو داره؟

نمیدونید اسم بیماریش چیبود؟ یا علایمش چیبود؟ تاچندوقت زنده بودن؟

مغز استخانشون پروتیین سی و کا نمیساخت.اولی فردای تولدش شروع کرد به کبود شدن بدنش و لخته تو خون که به کلیه وو مغزش زد و فوت شد یک ماهگی.دومی دو روز بعد از تولدش شروع شد به کبودی بعدن و لخته شدن خونش و زد به چشمش و نابینا شد و چهارماهگی فوت کرد

دکترا بمنم همینو گفتن ولی دوباره برای بچه ی بعدیم تکرار شد والان از این پسرم و منوهمسرم آزمایش ژنتیک ...

نمیشه اگه زن معیوب پیدا شد میکرو کنی که از سلامتش مطمعا باشی؟

مغز استخانشون پروتیین سی و کا نمیساخت.اولی فردای تولدش شروع کرد به کبود شدن بدنش و لخته تو خون که به ...

آخی.....

بعداز این اتفاقا حال جاریت چطور بود؟

من یه دختر سالم دارم بچه دوم و سومم نقص ایمنی شدید داشتن که بچه دومم سقط شد سومی هم حالش بده.

دیگه سپردم بخدا خیلی سخته خیلی