سلام به همه.چندتاسوال داشتم.۱کسی بوده بچش نقص ایمنی شدید داشته باشه؟
۲کسانی که بچشون براثر بیماری ژنتیک فوت شده و آزمایش ژنتیک داده باشن و ژن معیوب رو پیدا کردن؛آیا دربارداری بعدی تشخیص قبل از تولد دادن؟و همه چیز اوکی بوده و بچشون سالمه؟
خانم منو قضاوت کن عزیز منم در این مورد از شما راهنمایی میخوام براتون درخواست دوستی دادم ممنون میشم قبول کنین وبه خاطر خدا به ماهم کمک کنین به خاطر این بیماری خانواده ما هم ناراحتن ونمیدونیم چکار کنیم دکترای شهرستان ما خوب نیستن نمیتونن تشخیص بدن مرسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام سوالم درمورد خواهرمه ازدواج فامیلی کرده بچه اولش زود رس بود دو ماه تو دستگاه موند عفونت شدید خون گرفت نموند بعد دوسال دوباره حامله شد تحت نظر دکتر همه چی خوب بود بچه سالم بود بعد به دنیا اومدن هنوز یک ماهش نشده بود دکترا گفتن عفونت خون گرفته اونم نموند دلیلشم ندونستن من وقتی پست شما روخوندم گفتم شاید بچه های اونم این مشکلو داشتن دکترا تشخیص ندادن ایا ازمایشی هست بتونه اینو نشون بده؟
سلام سوالم درمورد خواهرمه ازدواج فامیلی کرده بچه اولش زود رس بود دو ماه تو دستگاه موند عفونت شدید خو ...
اگر ازدواجشون فامیلیه حتما برن دکتر ژنتیک و ازش بخوان که آزمایش هول اگزوم رو ازشون بگیرن.ازمایش هول اگزوم تمام بیماریهای ژنتیکی رو نشون میده حتی اگر نادر باشه.
آخی..... بعداز این اتفاقا حال جاریت چطور بود؟ من یه دختر سالم دارم بچه دوم و سومم نقص ایمنی شدید د ...
بچه من اسکید بود پیوند گیرش نیومد فوت شد تو مرکز طبی بودیم چهار ماه زجر کشید چقدر امید داشتم همونجا انقدر موندیم طفل معصومم کرونا گرفت خیلی خیلیییی بیش از اندازه ؛زجرآوره باورم نمیشه که رایانم رفت و پرکشید ، این دیگه چه بیماریه وحشتناکیه یک سال و شش ماه تقلا کرد بچم اخرشم دووم نیاورد امیدم ناامید شد ،،،
سلام عزیز م تاپیک تو الان پیدا کردم پسره منم بردیم ازمایش گفتن سیستم ایمنی بدنش پایینه پشه ک نیشش میزنه چشمش عفونت میکنه و ۳ بار بستریش کردیم میگن ژنتیکه اصلا خوب نمیشه؟سطح تتانوسش هم بالا موندم چیکار کنم