همه ما توی دوران عقد فوبیای حامله شدن داشتیم. منم مثل همه، با اینکه از رابطم مطمئن بودم ولی همیشه یه ترسی ته دلم بود. یه بار رفته بودیم مهمونی خونه ی عمم، دخترعمم گفت وای چرا قیافت شبیه حامله ها شده. نمیدونید چه ترسی به جونم انداخت حالا با اینکه اون ماه پریود شده بودما!!! اومدیم خونه زدم تو گوگل و خودم مثل ماماهای قدیمی یه معجون سقط جنین اختراع کردم😂 زرشکو له کردم توش پونه ی خشک و زعفرون و آب جعفری ریختم. یه استکانو سر کشیدم. پریود نشدم ولی تا دو روز فقط بالا میاوردم!!! یه هفته بعدشم سر موقع پریود شدم😐 ولی وحشتناااک خونریزی داشتم. خلاصه اینکه مثل من انقد توهم نداشته باشید😅
چرا همه فکر میکنن که مهم بکارت هست یعنی با یه بکارت می خواین سر بقیه کلاه بزارید این خیلی بد هست من ...
چون حتی هرزه ترین پسرا هم وقتی میخان ازدواج کنن دست رو دختی میزارن که سالمه.
ببخش ولی تریپ اروپایی بر ندار اینجا ایرانه فرهنگ ایران اینو میگه. اگر مهم نبود خیلی از دخترا به فکر ترمیم نمیفتادن
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
من توهم بارداری تو مجردی هم داشتم وقتی پریودم عقب میفتاد استرس می گرفتم . حالا نه دوست پسر داشتم نه حتی چتی با یکی دوست بودم 😆. ولی هی می گفتم من چطور ثابت کنم 😢
در این حد تباه بودم
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.