2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از دوران عقدم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 6535 بازدید | 179 پست
چرا همه فکر میکنن که مهم بکارت هست یعنی با یه بکارت می خواین سر بقیه کلاه بزارید این خیلی بد هست من ...

چون حتی هرزه ترین پسرا هم وقتی میخان ازدواج کنن دست رو دختی میزارن که سالمه.

ببخش ولی تریپ اروپایی بر ندار اینجا ایرانه فرهنگ ایران اینو میگه. اگر مهم نبود خیلی از دخترا به فکر ترمیم نمیفتادن

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای شما اینجور نبوده انشاالله هیچوقتم نباشه اما واقعا بوده و خیلیا دیدیم که تو عقد چقدرجدایی اتفاق ...

امیدوارم همه به درک حرمت ازدواج و معاشقه برسن و واقعا ازش لذت ببرن. نه اینکه ازش به عنوان یه آتو یا یه نقطه ضعف نگاه کنن. ❤️❤️

من چند روز عقب افتاد ب همسرم گفتم ک اینجوری شدم اونم کلی خوشحال شد گفت دارم بابا میشم پیام داد ب مام ...

چقد سرخوشانه😂 ولی افرین به تفکرتون. بچه واقعا شیرینه و از بین بردنش اشتباه محضه

من توهم بارداری تو مجردی هم داشتم وقتی پریودم عقب میفتاد استرس می گرفتم . حالا نه دوست پسر داشتم نه حتی چتی با یکی دوست بودم 😆. ولی هی می گفتم من چطور ثابت کنم 😢

در این حد تباه بودم 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

وای پس مامانم بنده خدا حق داشت میگفت عقد کردن ینی ازدواج کردن

حق داشت که نزاشت به عشقم برسم    

چون تو عقد جدا شده بود

عقد چیه دیگه اه

یه راست برید سر خونه زندگیتون دیگه

[QUOTE=133366169]چرا چند بار دیگه هم ازم خواست ولی وقتی براش توضیح دادم که آمادگیشو ندارم راضی شد. ش ...

اتفاقا برعکس همسر من یبار امتحان کرد دیگه ازش بیزار شد میگه اصلا دوست ندارم میبخشید اون راه خیلی تنگه و مردا رو اذیت میکنه فشار میاد بهشون

سرنوشت بد نوشت ...
موقع مجرد بودن چیکار میکردن همون راه رو ادامه میدادن

موافق نیستم عزیزم. وقتی من زنش هشتم در برابر نیازش موظفم. البته نمیگم حتما باید رابطه داشت ولی میشه کمک کرد که هردو طرف راضی باشن 

من توهم بارداری تو مجردی هم داشتم وقتی پریودم عقب میفتاد استرس می گرفتم . حالا نه دوست پسر داشتم نه ...

اره منم مجرد ک بودم میگفتم الان باباش کیه🤣🤣🤣🤣با اینکه با کسیم نبودم ولی اسکول بودم