2777
2789
عنوان

واقعا این چ کاری بود مادرم کرد

995 بازدید | 36 پست

من چند وقته زایمان کردم زایمانم هم سخت بود وتا چند روز بعد زایمان حتی خواب ندلشتم😔

از اونور نوزادم بستری شد همون روز به مدت ی هفته و من وشوهرم آواره بیمارستان بودیم 😔😔😔

بماند چ ضربه روحی به من وارد شد چون حتی نتونستم بعد زایمان درست خودمو تقویت کنم اشتها مو از دست دادم حتی، 

امروز مادرم زنگ زد منم دقیقا آنروز نوزادم کولیکی بود وفقط صبح جیغ میزد وگریه میکرد و ریسه میرفت 

مادرمم رفته بود خونشون از پنج شنبه شوهرمم سر کار منم دست تنها ی جا میدویدم قطره بهش بدم ی جا پوشک عوض کنم ی جا شیر خشک درست کنم اونم تمام مدت جیغ میزد 

تازه شبش هم همینجوری بود و نذاشته بود بخوابیم 

مادرم زنگ زد من نتونستم ج بدم بعد پا شده اومده خونمون با لحن طلبکار میگه من نگرانت شدم چرا جواب ندادی بهش میگم تو وضع منو میبینی حتی نتونستم ظرفای صبحانه رو جمع کنم ی لیوان آب نتونستم بخورم هنوز بعد چهار ساعت. 

خلاصه یکی اون گفت یکی من گفتم دعوامون شد وسر هم داد زدیم و بهم بی احترامی کردیم 

منم گفتم اصلا از خونم برو بیرون نمیخوام بیای من بهش میگم وقت ندارم سرمو بخار نم اون میگه نه تو باید تک میزدی 

خلاصه با ناراحتی زیاد رفت خونشون 

منم بعدش پشیمون شدم بد باهاش حرف زدم وخیلی گریه کردم امروز ک بد جوابشو دادم ولی واقعا دست خودم نبود اون دیده بود وقتی بچه بی قرار میشه چجوری همه هول میشن فقط آرومش کنن بعدم زنگ زدم از دلش دربیارم داشت گریه میکرد 

بعد مثل مادرشوهرا به من میگه بدبخت شوهرت ک اخلاق گند تورو تحمل میکنه و مگه فقط تو زیادی ک اینجور میکتی😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر مادرت هست عزیزم اینجور مواقع باید کمک حالت باشه نه دردسر درست کنه و آزار روحیت بده 

فراموش کن فقط به خودت و بچه برس هروقت یکم حالت خوب شد و سر حال اومدی زنگ بزن عدر خواهی کن و بهش بگو که باید درکت کنه

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

تقصیر تو نیست عزیزم الان حال روحیت خرابه طبیعیه اون باید بیشتر درک کنه من تا یک سال حالم روحیم بالا پایین میشد الانم چیزی نشده فکر نکن بهش کارای مهم تری داری اونم مادرته تهش بهم برمیگردین

جای من بودی چیکارمیکردی مامانم شباکه اصلا نموندروزام از ۱۱تا ظهرتا۶عصرمیومد بچمم خودم میشستم یاعوض میکردم نهارنمیپخت غذای مزخرفففف میدادبهم بااینکه زائوبودم وشکم اولم بود کلیم خون به دلم میکرد شبام مادرشوهرم میومد چون دیدم خیلی داره حرف وحدیث درمیاد از روز ۶دیگه خودم بلندشدم ازجام بکی نکرد یه لیوان اب دستم بده توحاملگیم همینطور خوبه تو جواب ندادی مادرت نگران شده اومده سربزنخ حداقل بهت

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

ببین حق با توإ ها 

ولی اون مامانته بنظرم حرفاشو به دل نگیر

به قول مامانم از بند نافش جداشدی حرفای عصبانیتشو به دل نگیر

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

مادرت پیش مادر من شاه هست زایمان کردم یه روز هم ازم مراقبت نکرد زیر منت مادرشوهر رفتم بماند چکارا که ...

اوف فقطططط من درکت میکنم زیرمنت وفشارخانواده شوهررفتن اونم تواون شرایط و حال بد و زائو بودن منم مثل تو بودم 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

حال روحیت بده تحت فشاری واقعا طبیعیه کم بیاری،بارداری و زایمان به خودی خود سخت هست حالا بستری شدن بچت کولیک شدن و بیقراری و استراحت نداشتن خودت والا خودش خیلی سخته درک میکنم مادرتم الان دلخوره بعداً آروم شه درک می‌کنه تو چه شرایطی هستی کاش یکی بود کمکت میکرد اینطوری از پا درمیای

عزيزم قدم نو رسيدت مبارك ،كاملا دركت ميكنم كه چه حسي داري و دوست داري مادرت شرايطت رو درك كنه فقط يه لحظه بهش حق بده اونم مادره همونقدر كه شما بچتو دوست داري اونم شما رو دوست داره (شايدم بيشتر چون به اندازه سنت عاشقت بوده)وقتي زنگ زده گوشي رو برنداشتي ترسيده و هول كرده و علت بدخلقيش هم همين بوده