همه ما توی دوران عقد فوبیای حامله شدن داشتیم. منم مثل همه، با اینکه از رابطم مطمئن بودم ولی همیشه یه ترسی ته دلم بود. یه بار رفته بودیم مهمونی خونه ی عمم، دخترعمم گفت وای چرا قیافت شبیه حامله ها شده. نمیدونید چه ترسی به جونم انداخت حالا با اینکه اون ماه پریود شده بودما!!! اومدیم خونه زدم تو گوگل و خودم مثل ماماهای قدیمی یه معجون سقط جنین اختراع کردم😂 زرشکو له کردم توش پونه ی خشک و زعفرون و آب جعفری ریختم. یه استکانو سر کشیدم. پریود نشدم ولی تا دو روز فقط بالا میاوردم!!! یه هفته بعدشم سر موقع پریود شدم😐 ولی وحشتناااک خونریزی داشتم. خلاصه اینکه مثل من انقد توهم نداشته باشید😅
چی بگم پنج ماه عقد بودم .جا پیدا نمیکردینم برا رابطه .خداردشکر زود عروسی کردیم
خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید باعث نشد بعدش همسرت درخواست اون مدل رابطه رو داشته باشن؟
چرا چند بار دیگه هم ازم خواست ولی وقتی براش توضیح دادم که آمادگیشو ندارم راضی شد. شاید یه روز دوباره خودم بهش پیشنهاد بدم ولی میدونم که خیلی ضرر داره و بهتره که نباشه. ولی حالا سالی یه بار که چیزی نمیشه
یاد اون جوک میوفتم که به طرف میگن دوران عقد رو تعریف کن میگه مثل دوچرخه ای میمونه که برات خریدن ولی ...
خخخخخخخخخ
ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
رابطه هیچوقت باعث طلاق نمیشه عزیزم. گاهی حتی زیادی مانع شدن باعث میشه کار به جدایی بکشه. زن و مرد با ...
برای شما اینجور نبوده انشاالله هیچوقتم نباشه اما واقعا بوده و خیلیا دیدیم که تو عقد چقدرجدایی اتفاق افتاده دختر باکرگیشو از دست داده و واقعا سر خورده شده .چون بخایم یا نخایم باید قبول کنیم که تو ایران و کشورای عربی واقعا بکارت مهمه
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
من چند روز عقب افتاد ب همسرم گفتم ک اینجوری شدم اونم کلی خوشحال شد گفت دارم بابا میشم پیام داد ب مامانم تبریک میگم دارین مامان بزرگ میشین مامانم کلی دعوامون کن همون شب رفت تست گرفت واسم بعد ک فهمید منفی بود ناراحت شد 🤣🤣
خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢