همه ما توی دوران عقد فوبیای حامله شدن داشتیم. منم مثل همه، با اینکه از رابطم مطمئن بودم ولی همیشه یه ترسی ته دلم بود. یه بار رفته بودیم مهمونی خونه ی عمم، دخترعمم گفت وای چرا قیافت شبیه حامله ها شده. نمیدونید چه ترسی به جونم انداخت حالا با اینکه اون ماه پریود شده بودما!!! اومدیم خونه زدم تو گوگل و خودم مثل ماماهای قدیمی یه معجون سقط جنین اختراع کردم😂 زرشکو له کردم توش پونه ی خشک و زعفرون و آب جعفری ریختم. یه استکانو سر کشیدم. پریود نشدم ولی تا دو روز فقط بالا میاوردم!!! یه هفته بعدشم سر موقع پریود شدم😐 ولی وحشتناااک خونریزی داشتم. خلاصه اینکه مثل من انقد توهم نداشته باشید😅
ولی واقعا چقدر بده که تو عقد همه چیزو امتحان میکنید واقعا دیگه عروسی و حجله معنایی نداره.جدابتی نمیمونه بنظرم.
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
من یکی و می شناسم از روزی که عقد کرد انگار عروسی کرده بود یعنی یه شب جدا از هم نبودند تا یک سال الان ...
رابطه هیچوقت باعث طلاق نمیشه عزیزم. گاهی حتی زیادی مانع شدن باعث میشه کار به جدایی بکشه. زن و مرد باید با هم کنار بیان به هر حال دیگه زن و شوهر هستن و در برابر نیاز هم موظف هستن
من با رابطه کامل تو عقد مشکل ندارم اگه رابطه کامل نداشته باشیم اون وقت رابطه از پشت میخواد که من واق ...
بی ادبیه اگه اینو بگم. ولی اولین بار که از پشت رابطه داشتیم من خودم خواستم. نمیدونم چرا یه لحظه خواستم تجربه کنم و چون خودم از ته دل میخواستم بدنم آمادگیشو کامل داشت. اصلا بهم آسیبی نرسید باور کن.تجربه ی خوبی هم بود