2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از دوران عقدم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 6535 بازدید | 179 پست

چی بگم پنج ماه عقد بودم .جا پیدا نمیکردینم برا رابطه .خداردشکر زود عروسی کردیم

خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
ب نظر من کسی ک بکارت و توعقد از دست بده دیگه شب عروسیش براش معنایی نداره ولی اک بکارت داشته باشه شب ...

یاد اون جوک میوفتم که به طرف میگن دوران عقد رو تعریف کن میگه مثل دوچرخه ای میمونه که برات خریدن ولی نمیذارن سوارش بشی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید باعث نشد بعدش همسرت درخواست اون مدل رابطه رو داشته باشن؟

چرا چند بار دیگه هم ازم خواست ولی وقتی براش توضیح دادم که آمادگیشو ندارم راضی شد. شاید یه روز دوباره خودم بهش پیشنهاد بدم ولی میدونم که خیلی ضرر داره و بهتره که نباشه. ولی حالا سالی یه بار که چیزی نمیشه

چرا همه فکر میکنن که مهم بکارت هست یعنی با یه بکارت می خواین سر بقیه کلاه بزارید این خیلی بد هست من ...

تو رابطه با پسر غریبه رو میگی کسی که اونجور رابطه داره خیلی ادم بی فکره و سطح پایینیه بیخیالش

یاد اون جوک میوفتم که به طرف میگن دوران عقد رو تعریف کن میگه مثل دوچرخه ای میمونه که برات خریدن ولی ...

خخخخخخخخخ

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
رابطه هیچوقت باعث طلاق نمیشه عزیزم. گاهی حتی زیادی مانع شدن باعث میشه کار به جدایی بکشه. زن و مرد با ...

برای شما اینجور نبوده انشاالله هیچوقتم نباشه اما واقعا بوده و خیلیا دیدیم که تو عقد چقدرجدایی اتفاق افتاده دختر باکرگیشو از دست داده و واقعا سر خورده شده .چون بخایم یا نخایم باید قبول کنیم که تو ایران و کشورای عربی واقعا بکارت مهمه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

من چند روز عقب افتاد ب همسرم گفتم ک اینجوری شدم اونم کلی خوشحال شد گفت دارم بابا میشم پیام داد ب مامانم تبریک میگم دارین مامان بزرگ میشین مامانم کلی دعوامون کن همون شب رفت تست گرفت واسم بعد ک فهمید منفی بود ناراحت شد 🤣🤣

اونایی که میگن توعقد رابطه نداشتن شوهراتون چجور تحمل میکردن؟

موقع مجرد بودن چیکار میکردن همون راه رو ادامه میدادن

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
من تودوران عقدم شوهرم اصلا خودش نمیخوادکمرب پایین رو ب هیچ وج بحثش هم نمیکنه

خب همه مردا مثل هم نیستن عزیزم. خدا همه جوونا رو خوشبخت کنه و از همه نظر به زندگیاشون تازگی و قشنگی بده❤️❤️

[QUOTE=133366169]چرا چند بار دیگه هم ازم خواست ولی وقتی براش توضیح دادم که آمادگیشو ندارم راضی شد. شاید یه روز دوباره ...[/QUOT

اخه بعضیا میگن مزه ش بره زیردندون مرد دیگه اون رابطه معمول رو دوست نداره 

باز شکر همسرشمامنطقی برخوردکردن

عشقای حس ششمی که امضارو میبینین میشه خواهشا🤭😅نظرتون راجب ازدواجم (چه زمانی باچه خصوصیاتیی )وکنکورم(قبول میشم امسال)تو تاپیک اخریم  بگید لدفااااا
خدا رو شکر. خوشبخت باشید❤️

فدات جیگر

خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢
اونایی که میگن توعقد رابطه نداشتن شوهراتون چجور تحمل میکردن؟

به نظر من خیلی اشتباهه مخصوصا در مواقعی ک عقد طولانی میشه

چون واقعیتش یا باید با فیلم و خود ارضایی خودشو خالی کنه

یا با همسر خودش ک از لحاظ شرعی و قانونی هیچ مشکلی نداره

یا راه های دیگه....

من ک باشم نمیتونم تحمل کنم با وجود من بره دنبال فیلم و اینا...