همه ما توی دوران عقد فوبیای حامله شدن داشتیم. منم مثل همه، با اینکه از رابطم مطمئن بودم ولی همیشه یه ترسی ته دلم بود. یه بار رفته بودیم مهمونی خونه ی عمم، دخترعمم گفت وای چرا قیافت شبیه حامله ها شده. نمیدونید چه ترسی به جونم انداخت حالا با اینکه اون ماه پریود شده بودما!!! اومدیم خونه زدم تو گوگل و خودم مثل ماماهای قدیمی یه معجون سقط جنین اختراع کردم😂 زرشکو له کردم توش پونه ی خشک و زعفرون و آب جعفری ریختم. یه استکانو سر کشیدم. پریود نشدم ولی تا دو روز فقط بالا میاوردم!!! یه هفته بعدشم سر موقع پریود شدم😐 ولی وحشتناااک خونریزی داشتم. خلاصه اینکه مثل من انقد توهم نداشته باشید😅
[QUOTE=133366169]چرا چند بار دیگه هم ازم خواست ولی وقتی براش توضیح دادم که آمادگیشو ندارم راضی شد. ش ...
نه اینطوری هم نیست. رابطه های معمولیمونم میتونن خاص باشن فقط باید یه کوچولو تنوع داد مثلا توی مکانش یا پوزیشنش. البته الان بخاطر بارداریم سه چهارماهه اسیریم😅😅
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چند روز عقب افتاد ب همسرم گفتم ک اینجوری شدم اونم کلی خوشحال شد گفت دارم بابا میشم پیام داد ب مام ...
آخی افرین به شوهرت.این واقعا مرده که پای کاری که میکنه وایمیسه.خیلی از پسرا تو دوران عقد اگه دختر حامله بشه فوری میگن سقط
انشاالله همیشه خوشبخت باشین.
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
اره منم مجرد ک بودم میگفتم الان باباش کیه🤣🤣🤣🤣با اینکه با کسیم نبودم ولی اسکول بودم
😂😂😂
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
این توهم باعث میشه بهترین دوران وشیرین ترین روزهای زندگی روبااسترس بگذرونید..بعدازدواج دیگه این روزا تکرارنمیشه بلکه باسه شوهرا میشه عادت...نزدیکیها هم میشن تکراری..مردها هم که دنبال تنوع.طلبیقدردوران نامزدی روبدونید...