2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی گفتم حالامنوباورداری پس گوش کن محلش نده تامث سگ بیادپابوسیت

بخدا عمرا برم سراغش اینقد دلم گرفته که طهر نشستم برا بدبختیام گریه کردن .... اینقد ناراحت بودم کلی خودش خانوادش نفرین کردم گفتم هرکی ادیتم کرد خدا جوتبش بده چون با کسی کار ندارم سرم تو زندگی خودمه بخدا خانوادش یه زبون دارن از مار بدتر .... دیگه ازشون خسته شدم دلم نمی خواد پام بذار خونشون

پدرت بروت که نمیاره دخترشی ازت طرفداری میکنه ولی قلبن دوستندارطلاق بگیری

اره پدرم دوس نداره میگه بخاطر بچه ات کوتاه بیا اون گناه داره دختر نمی خواستم بگم ولی من پدر مادرش زبونشون مثل مار نیشت میزنن بخدا اگه یه روز شوهرم بیتد بگه نمی خوام ببینمشون برا همیشه خوشحال میشم با اینکه میدونم هر پدر مادری برا بچه اش  زحمت کشیده ... ولی دلیل نمیشه چون زحمت کشیده منو زجر بدن چون از من خوششون نمیاد

عیبی نداره باشوهرت باش درست میشه قدرتوبگیرتودست خودت البته فک نکنم بتونی  خیلی زمان میبره تاخود ...

اره خوب مشکل همینجا شوهرم اثلا خرف منو قبول نداره انگار دارم با دیوار حرف میزنم .... فقط این دوتا  از زندگی من برن من خوشحال میشم و خوشبخت توروخدا تو که اینقد حست خوبه بنطرت چه تاریخی از دستشون راحت میشم 

اره خوب مشکل همینجا شوهرم اثلا خرف منو قبول نداره انگار دارم با دیوار حرف میزنم .... فقط این دوتا &n ...

هیچوقت تازمانیکه بمیرن یاتوسلطه گربشی قدرتوبگیری تودستت شوهرت روحرفت حساب ببره مگه ازاین لحاظ بتونی که من حس میکنم خیلی دخترترسوی هستی

هیچوقت تازمانیکه بمیرن یاتوسلطه گربشی قدرتوبگیری تودستت شوهرت روحرفت حساب ببره مگه ازاین لحاظ بتونی ...

اره عزیزم من ترسوم بهم بگو چکار کنم سلطه گر بشم .. من نمی خوام بمیرن ولی از یه طرفم اینقد ازشون کشیدم حس میکنم ناراحت نمیشم باور میکنی دوتا مسکل قلب دارن من جاشن بودم بقیه از خودم راصی نگه میداشتم بخدا من حلال نمیکنمشون چون چند سال د ارم حرف مبخورم 

میدونم فدات عیبی نداره کوتاه بیاباهاشون راه بیاتارامتشن ازاین دربروتو

ببخشید عزیزم من کلی حرف زدم .... ولی ادمایی نیستن که باشون کناربیای مستقیم سوارت میشن پیاده نمیشن دیگه ... از روز اول وارد خانوادشون شدم متوجه رفتارشون شدم البته از دوران عقد نه نامزدی واقعا اخلاق بدی دارن اصلا نمیتونن ساکت بشینن جرات نرارم یه حرف معمولی بزنم تا دهنم باز میکنم حرف بزنم یه جیزی از داخل حرفم در میارن .... حتی به سلام خداحافطی کردن ادمم ایراد میگیرن 

واقعا نمیدونم چرا تا دیروز پسرشون به رسمیت نمیشناختن همین که پسر زن میگیره میشه عزیزدل مادر پدر خواه ...

همه اینجورین فداتشم منم مثل توام ولی فرق من باتواینه من حکم صادرمیکنم همشون مثل سگ ازم میترسن جرات ندترن حرفی لزنن چون میدونن روی سگم بالابیادپوستشونومیکنم منم مثل توتوسری خوربودم شوهرم هزارادعاداشت حتی میزدمنوولی من درستش کردم