2777
2789

درد وحشتناکی که تعریف میکنن

زجری که میکشن

ببخشید..واژن گشاد میشه خراب میشه

تازه خود بچه هم اذیت میشه

نمیشه خب یه جوری پول جور کنن برن سزارین اختیاری

یه بچه یک ساله دارم که بابتش شکر گزارم💚ولی خدایا همین یدونه بسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بستری شدم تو ماه هفتم تو بلوک زایمان بودم دیدم چطوری زایمان میکنن و جیغ و داد فشارم بدجور رفت بالا ترسیدم. صورتم شد گچ. شوهرم اومد پیشم گفتم کادو زایمان نمی‌خوام پولو بده سزارین کنم 😐. و هیچ وقت هم پشیمون نشدم بابت این تصمیم. 

سزارین خطر داره برای مادر کلا بچه به دنیا اوردن خیلی سخته میگه بعدش تا شش ماه رحم باید زخم خودشو درم ...

خب اون که چیزی نیست

درمان میشه میره دیگه

من خودم بستری شدم تو ماه هفتم تو بلوک زایمان بودم دیدم چطوری زایمان میکنن و جیغ و داد فشارم بدجور رف ...

افرین

منم همینطور

اینجوری فکرکنی سزارینم خیلی عوارض داره

اینهمه آدم زایمان طبیعی کردن دارن زندگیاشونومیکنن هردوروش دردداره یکی قبلش یکی بعدش خیلیاهم وحشتناک تعریف میکنن هرکسیم که مادرشده گذرونده این مرحله رو

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

اینجوری فکرکنی سزارینم خیلی عوارض دارهاینهمه آدم زایمان طبیعی کردن دارن زندگیاشونومیکنن هردوروش دردد ...

نه سزارین خیلی درد و عوارضش کمتره

خواهرم طبیعی زایمان کردراحت حتی بخیه هم نخورد تخت کناریش توزایمان اولش مشکلات براش پیش اومدسزارین بودتاچندروزبستری بودهنوز

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

نه سزارین خیلی درد و عوارضش کمتره

بعضی ازسزارینیاچسبندگی روده ومثانه میگیرن واین خیلی سخته

کلاتوهردوزایمان دردهست ولی چون عوارض بیهوشی زیاده تاموقعی که احتیاج نشه سزارین نمیکنن

فکر کن سزارین ۵ یا ۷ لایه میبرن تا به رحم میرسن هی می‌شکافن میرن جلوتر بعد از اون اون لایه رو یکی یکی باید بدوزن این که وحشتناکتره بعدش هم کلی دردسر و شکم بخیه خورده 

اما طبیعیه دردش همون لحظه هست و کشیدی چیزی هم پیش نمیاد قشنگ بخیه بزنن موردی نداره 

یه خواهر دوتا رو انجام داد برا بچه هاش میگفت هر کدومش بدی خودشو داره 

اما خواهر دیگه رو پرسیدم گفت طبیعی خیلی خوبه و اصلا عوارضی هم نداره 

حالا من نمی‌دونم اختیاری هم میشه سزارین کرد یا نهولی همینقدر می‌دونم که کسی که پول سزارین نداره اصلا ...

سزارین تاطبیعی فکرنکنم مثل قدیمااختلاف قیمت زیادی داشته باشه