2777
2789
ینی رفتارشو باهام خوب میکنه؟ یا کلا میگی طرفم میاد بنظرت کی میاد طرفم خسته شدم از بس ناز کشیدم... ا ...

من گفتم منت کشی کن گفتم ولش کن انقدرفتی توپروبالش قهرشوبیشترکردولش کن تابیادبابا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم شکسته شد گاهی دلم می خواد این زنرگی ترک کنم شهامتش ندارم بخدا برم خونه پدرم خوشحالم میشن خو ...

بله خوب بودتازمانی که دختربودی نه الان لج نکن شوهرت عاشقانه دوستداره نزارجدای بیفته بینتون دخترخوب

موندم این مردها چرا زن میگیرن اینقد مامانین‌

واقعا چرا؟ خب خوابشم هگونجا بکنه 

باورت میشه مادرش ی لقمه غذا بهش نداده تو این پنج سال زندگیمون یه بار باردار بودم داشتم خونا رو تمیز میکردم گفتم عزیزم فرصت نکردم ناهار درست کنم خودمم از صبه چیزی نخوردم تو برو بالا بخور تا من کارام تموم شه

مادرش بهش گفته شماها باید برا من غذا درست کنین نه من برای شما

واقعا چرا؟ خب خوابشم هگونجا بکنه  باورت میشه مادرش ی لقمه غذا بهش نداده تو این پنج سال زندگیمو ...

واقعا نمیدونم چرا تا دیروز پسرشون به رسمیت نمیشناختن همین که پسر زن میگیره میشه عزیزدل مادر پدر خواهر برادر ..... مادر تا دیروز از خداش بود پسر بره زن بگیره از دست پسر راحت بشه به محص اینکه پسر زن میگیره مثل چسب دوقلو میچسبه به پسر بعد تازه ادعا دارن فقط خودشون برا بچشون زحمت کشیدن مادر دختر اصلا که زحمت نکشید همینجور دختر قد کشید بزرگ شد دادش پسر این خانوم

بله خوب بودتازمانی که دختربودی نه الان لج نکن شوهرت عاشقانه دوستداره نزارجدای بیفته بینتون دخترخوب

دختر خیلی دوسدارم واقعا باور کنم عاشقمه کسی عاشق کسی باشه بهش میگه از زندگیم برو اینقد ازش حرف شنیدم که دلم مثل سنگ شده اجباری زندگی میکنم چون یه بچه دارم نمی خوام بی پدر بزرگ بشه والا دلخوشی ازش ندارم

گوه خوردداره اذیتت میکنه میدونه نمیری اینجورمیکنه محلش نده

😔 بخدا اینقد دلم گرفته هیچ کس ندارم درودل کنم باهاش اره میدونه نمیرم چون طهر میگفت بچه رو ازت میگیرم خودت برو منم بهش گفتم جونم بره بچه رو به تو نمیدم زیر دست تو بزرگ بشه