2777
2789
عنوان

ازایران برم یا بمونم؟؟؟

576 بازدید | 65 پست

یه خلاصه از زندگیم میگم: ۱۲ ساله که ازدواج کردم و یه پسر ۵ ساله دارم. از اول با شوهرم مشکل داشتم ولی بعد از تولد بچم چیزی فهمیدم ازش که باعث شد طلاق عاطفی بگیریم( نمیتونم بگم چون ممنوعه) ۲ سال پیش با یه آقایی آشنا شدم که دوست شوهرمه و از همون روز اول هم به شوهرم گفتم که وارد رابطه شدم. هر کاری کردم طلاقم نداد. تا چندوقت قبل که فهمید طرف کیه و باعث شد اون رابطه بهم بخوره. ( لطفا کسی در این مورد حرفی نزنه چون شما هیچی از زندگی من نمیدونید)

الان بهم وکالت طلاق و حضانت بچه رو داده ولی التماس میکنه که طلاق نگیرم و‌بمونم باهاش. میگه همینجوری مثه دوتا همخونه بمونیم. من گفتم میخوام برم از ایران. حالا اون میگه بزار منم بیام باهات بعد اونجا تصمیم بگیر واسه طلاق. شرایطم اینجوریه که اگه اون نیاد باهام پولم واسه رفتن کافی نیست. و اگه بیاد باید اقلا یک سال دیگه باهاش زندگی کنم که اصلا توانشو ندارم. از اون طرف یه زن افسرده هستم که فکر میکنم ممکنه با رفتنم حالم از اینم بدتر بشه. ولی آینده بچم اونجا بهتره. نمیدونم چیکار کنم واقعا!؟ شما باشید میرید یا میمونید ایران و با همین پول یه زندگی معمولی میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم

ولی نتونستم خودمو جای تو بزارم و تصمیم بگیرم

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

من بودم همینجا میموندم  تو کشور خودم با بچم یه زندگی جدا و راحت میکردم طلاقمم میگرفتم .. خارج ایران هیچی نیست بخدا چه ارزشی داره بری اونجا ولی شوهرت مث اینه دق جلو روت باشه ولش کن گور پدرش همینجا یه خونه بگیر با بچت خوش باشین غم غربت و نداشتن هم زبونم نداری

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

چند روزی هست موقعی که میرم دایرکت اینستای خودم مثلا خانوم X باهاش 100 تا پیام رد و بدل کردیم بعد که وارد دایرکتش میشم 10 تای اخری رو میاره بقیشو هر چ قدر صبر میکنم نمیاره. چ با فی لتر شک ن چه بدون فی لتر شک ن. بعد مثلا ی پیام دادم دایرکت یکی میزنم پیاممو براش پاک کنم میزنه مشکل با سرور.

پ.ن:

اینستام به روز رسانی شده هست.

پاک کردم دوباره ریختم درست نشد.

تو بخش امنیت ب جز خودم یکی دیگه هم میاره پاکش میکنم 2 روز بعد میاد. لطفا کمکم کنید دارم دیوونه میشم.  

غصه اگر هست، بگو تا باشد... من هنوز میخندم!😇
به خانواده خودت وابسته ای؟احساس میکنی از لحاظ روحی تواناییشو داری؟ اگه بری اونور از لحاظ مالی تنگنا ...

اونور باید پناهنده بشم. و نه هیچ وابستگی به خانوادم ندارم. فقط خودمو پسرم. پسرم برام مهمترین چیزه