2777
2789
عنوان

ازایران برم یا بمونم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 65 پست
اونور باید پناهنده بشم. و نه هیچ وابستگی به خانوادم ندارم. فقط خودمو پسرم. پسرم برام مهمترین چیزه

شرایط پناهندگیو خوب بررسی کن 

خب اگه وابستگی نداری بهت غربت فشار نمیاره

ولی از لحاظ مالی و پناهندگی چون بچه هم داری حتما بررسی کن 

خیلی از کشورا پناهندها اوضاع خوبی ندارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم همینجا میموندم  تو کشور خودم با بچم یه زندگی جدا و راحت میکردم طلاقمم میگرفتم .. خارج ا ...

مشکلات مطلقه بودن چی؟؟؟ اینجا خیلی سخته! تازه وقتی شوهر داشتم صدتا مرد دنبالم بودن چون میدونستن شوهرم بی غیرته

من بودم میموندم ایران. مملکت غریب بی پول چطوری زندگی کنی. والا با شوهرت بمون طلاقم نگیر. ی نفر خرجت میده بالاسر بچه ته. من هر کدوم از دوستام طلاق گرفتن پشیمون شدن ی اسم تو شناسنامه ته هر کسی نمیتونه بیاد با احساساتت بازی کنه اخرم ولت کنه. باور کن با همون شوهرت ک طلاق عاطفی گرفتی بمونی برات بهتره بنظرم با ی مشاوره م بد نیست مشورت کنی احساسی عمل نکن منطقی باش

پسرم إرمیا، ۹۹/۱/۹بدنیا اومد الهی شکر🤲خدا یا دخترم دیانا و پسرم اِرمیا به خودت سپردم 🍂

خب خودت داری میگی

اگه بخای بری اولا باید اونم ببری بخاطر پولش که میگی تحملشو نداری..‌ثانیا میگی افسرده ای و بری اونور بدتر میشی 

خب با این اوصاف بمون ایران دیگه! فکر نداره خواهر من!!!

بعدها ایشالا اوضاع مالی و روحی ت بهتر میشه، اگه خواستی اون موقع برا آینده بچه هات برو... ولی الان نه

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »
لطفا بخون🙏

اگر میرین بچه رو حتما ببرید 

ولش نکنید

ولی توصیه من اینه به ادمایی که میان با فرد متاهل دوست میشن یا رابطه دارن اصلا اعتماد نکنید

فکر نکنید برین خارج با بهشت روبرو میشن

این طور نیست

پناهنده شدن آسون نیست عزیز، آرامش روحی خیلی مهمه، ببین راستشو بهت بگم اونور رفتن پول میخواد، پولت کافی نباشه واقعا اذیت میشی چندبرابر بیشتر از ایران، مشکل غریبه بودن، زبان، اقامت، کار و... سبک سنگین کن از چاله نیفتی توی چاه دورازجون

شرایط پناهندگیو خوب بررسی کن  خب اگه وابستگی نداری بهت غربت فشار نمیاره ولی از لحاظ مالی و پن ...

همه اینا رو‌ چک کردم و چون کشور خوبی رو انتخاب کردم پولم کمه. و اینکه به هر حال اقلا چندماه کمپ و سختی داره

رفتن که خیلی خوبه نهایتا یکسال هم اونجا تحملش می کنی، اگه وضع مالی خوبی داشته باشی پسرت اونجا آینده بهتری خواهد داشت. ولی اینکه میگی پناهندگی خب شرایط سخت میشه

باید خووووب بررسی کنید

اون یک سال موندنه با هم حالا زیاد موضوع حادی نیست وقتی ازاری نداره موصوع وضعیت مالی شماست که ایا تو ...

هر دو طرف از لحاظ مالی در یه حد میشم. نه اینجا میتونم زندگی شاهانه کنم نه اونجا!!!

مشکلات مطلقه بودن چی؟؟؟ اینجا خیلی سخته! تازه وقتی شوهر داشتم صدتا مرد دنبالم بودن چون میدونستن شوهر ...

از نظر من هیچ ربطی نداره .. مرد دنبالته ک باشع حتما خوش بر رو رویی قصد ازدواج داشته باشی یویشو انتخاب میکنی نداشته باشی محل نمیدی .. مشکل عظیمی نیست ک بخای بخاطرش بری پناهنده بشی تو یه کشور غریب اونجا ک دیگه معلوم تیست چ بلایی سرتون بیاد .. 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫