2777
2789
عنوان

ازایران برم یا بمونم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 65 پست
چون خودش مشکل داشت.

ولی شما اشتباه اونو نکنید

چون فقط خودتون ضربه میخورید و یه جورایی با احساسات شما بازی میشه

اگر میبینید درست بشو نیست جدا بشین و بچه رو هم پیش خودتون نگهش دارین و با یه ادم خوب ازدواج کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اینا رو‌ چک کردم و چون کشور خوبی رو انتخاب کردم پولم کمه. و اینکه به هر حال اقلا چندماه کمپ و سخ ...

با بچه ارزش این ریسک رو نداره فعلا....به جدایی و موندن نو ایران و کسب درامد و هنری فکر کن بعد اگر تونستی پول و شرایط بهتری اکی کنی برو....تنها بودی فرق داشت حالا بچه داری

شما چرا یه تاپیک جدا نمیزنید هرجا میریم هستید؟؟؟؟ 

اره کارش خیلی زشته 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

بهتر نیس با یکی که اون دور هست مشاوره بگیری وسبک وسنگین‌کنی

ولی من میگم طلاق نگیر چه اینجااااا چه اون وررررر

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
اگر میرین بچه رو حتما ببرید  ولش نکنید ولی توصیه من اینه به ادمایی که میان با فرد متاهل دوست ...

واسه خودم امیدی ندارم. فقط فکرم اینه که نکنه با موندنم شانس خوشبختی رو از بچم بگیرم

مشکلات مطلقه بودن چی؟؟؟ اینجا خیلی سخته! تازه وقتی شوهر داشتم صدتا مرد دنبالم بودن چون میدونستن شوهر ...

خودت غیرت داشته باش چکار با اون داری

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
واسه خودم امیدی ندارم. فقط فکرم اینه که نکنه با موندنم شانس خوشبختی رو از بچم بگیرم

چرا به این فکر نمیکنید که با طلاق شانس خوشبختی از بچه تون گرفته میشه؟

طلاق اخرین راهه

شما اگر میبینید شوهرتون درست بشو هست رابطه تون رو اصلاح کنید و ازش قول بگیرید که دیگه سالم زندگی کنه

اگر نشد ،به طلاق فکر کنید و حتما بچه رو هم نگه دارید و ولش نکنید چون بچه با رها شدن صد برابر بد بخت میشه

پناهندگی میخوای بری؟😒

به هیچ وجه همین ایران از پناهندگی بهتره.

بچتو آلاخون والاخون نکن.

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.