2777
2789
عنوان

برای بار دوم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 134 پست
تو عقد این استرسا طبیعیه  حالا اینا به کنار  میدونی مقعدی چقدر برات ضرر داره؟!  چر ...

اره ولی از ترس بارداری نمیخوام رابطه واژینال داشته باشم 

الان خیلی حالم بده ایشالا فردا برم چیزی نباشه 😔

ببخشید عزیزم میخاسم بدونم شما با وجود قرص اورزانسی و خونریزی ک داشتن بعد خوزدن قرص.بازم بارداربودبد؟

عزیزم من قر خوردم بعدشم‌پریود شدم باز رابطه داشتم‌نمیدونم دقیقا از کدوم رابطه بوده. اما اینجا دوستان میگن اگه بعدش پریود شدی یعنی بارداری از قرص نیست

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی به خاطر استرسیه که دارم ؟ یا اینکه همش بهش فکر میکنم تلقین میکنم نمیدونم خیلی حالم بده 😔

نه شما که۳ بار پریود شدی بعد اون پس نگران چی هستی . از استرسه

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
عزیزم چرا ناراحتی من بچم که بدنیا بیاد پسرم 20 ماهه میشه سختیاشو به جون میخرم با عشق بزرگشون میکنم ...

وای چه خوب. مبارکه عزیزم. فقط واکنش اطرافیان و خونوادت چی بود؟؟؟ من از اوناهم‌میترسم🤣

اره ولی از ترس بارداری نمیخوام رابطه واژینال داشته باشم  الان خیلی حالم بده ایشالا فردا برم چی ...

عزیزم تو دوران عقد شما این اختیار رو داری که از نزدیکی شوهرت جلوگیری کنی و هیچ گناهی هم برات نداره 

و مقعدی رو هم اگه راضی نباشی برا اون حرامه میتوتی بگی راضی نیستم تا انجام نده 

وای چه خوب. مبارکه عزیزم. فقط واکنش اطرافیان و خونوادت چی بود؟؟؟ من از اوناهم‌میترسم🤣

خانوادم بخاطر خودم ک اذیت میشم اولش ناراحت شدند بعد الان خوشحالند.به بقیه هم اجازه دخالت ندادم 16 هفته بودم به بقیه گفتم

💗یه صلوات واس حاجتم میفرستید💗
عزیزم تو دوران عقد شما این اختیار رو داری که از نزدیکی شوهرت جلوگیری کنی و هیچ گناهی هم برات نداره&n ...

بله درسته 

بهترین روش جلوگیری که هیچ شکی بهش نباشه چیه ؟؟؟

لطفا اگر میدونین راهنمایی کنین ممنون

خانوادم بخاطر خودم ک اذیت میشم اولش ناراحت شدند بعد الان خوشحالند.به بقیه هم اجازه دخالت ندادم 16 هف ...

منم یکم‌نگران‌ واکنش اونام. خدا نگهشون داره و خدا به ماهم کمک کنه از پسش بربیایم و احساس کمبود نکنن

ینی چی مامانت از برادرت حامله میشه؟؟؟؟

نه گلم منطورم این بود که مامانم دوباره حامله شد و پسربود که شد برادر من 🤣🤣🤣دوپهلو بود حرفم 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
وا به اونا چه اصلا رو نده بخوان حرف بزنن تو هم که سنی نداری ۱۸ سالته حالا حالاها وقت داری عزیزم  ...

درسته ولی زخم زبوناشون تمومی نداره یه بار میگن اجاقت کوره یا بار با متلک میگن تخمدانام ضعیفه یه بار دیگه با خنده میگن لوله هامو بستم امروزم بچه خواهر شوهرم افتا چشمش کبود شد بهش گفتم پاشو یخ بزار بیشتر از این باد نکنه برگشت گفت تو فعلن دنبال دوا درمون باش هروقت بچت شد برای بچه ی خودت اینکارارو کن

درسته ولی زخم زبوناشون تمومی نداره یه بار میگن اجاقت کوره یا بار با متلک میگن تخمدانام ضعیفه یه بار ...

وااای باورم نمیشه😐😐فقط یه چیزی بهت میگم عزیزم هرچقدرم متلک میگن و حرف میزنن هیچوقت بخاطر حرف دیگران بچه نیار چون اونا دو روز دورتن و بعدم تو‌میمونی و بچه و بقیه ی مسئولیتاش 

زمانی بچه دار شد که با تمام وجود عاشق بچه باشی و بخاطر خودت بخوای بچه دار بشی🌹