2777
2789

بچه ها دارم دق میکنم یک ماهه خواب و خوراک ندارم (در حالی که روزی 13 ساعت میخوابم)

2 بار استخاره کردم که پیامش بدم یا نه

بالاخره دو عکس با 60 کیلو ادیت گذاشتم روی پروفایل و توی تلگرام براش نوشتم سلام😭😭😭

کوفتو سلام😭😭😭

اصن منو نمیشناسه

مگر اینکه توی کنسرت چهره ی من یادش مونده باشه که عمرا

میخواستم تکلیفم معلوم شه.وقتی جواب بده گوشیو توی اسید میسوزونم که نبینم ضایع شدم

.

بعد از 5 دقیقه واسم نوشت سلام

من سین نکرده بودم،بعد از سه چهار دقیقه نوشت در خدمتم😢😢🥲🥲🥲چون فیلمبرداره و لابد فکر کرده سفارش دارم

ینی بچم عکسمو چک کرده بوده و بعد چن دقیقه دوباره پیام داده بود ک در خدمتم

منم سین کردم و فقط روی در خدمتم واکنش 🙏 دادم

بلد نیسم دیگه چی باید بگم😭😭

اخه قبلا با یه اکانت فیک باهاش چت کرده بودم و سرد بود،میترسیدم الانم ضایع بشم

چی بگم دیگه بهش😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی اینطوری بنویسی یا همینو ویرایش کنی

سلام وقت‌تون بخیر.

پیشاپیش بابت مزاحمتی که ممکنه ایجاد بشه عذر می‌خوام.

راستش مدتی دودل بودم برای ارسال این پیام، اما ترجیح دادم با صداقت برخورد کنم.

مدتی پیش گفت‌وگوی کوتاهی با شما داشتم که باعث شد نوع نگاه‌تون، نحوه‌ی برخوردتون و طرز فکرتون، خوشم اومد 

بی‌پرده بگم، معمولاً چنین پیام‌هایی نمی‌نویسم، اما حس کردم اگر گفت‌وگویی شکل بگیره، شاید بشه به شناخت انسانی و عمیق‌تری رسید.

نه از روی هیجان یا ظاهر، بلکه صرفاً از روی احترام به شخصیت و نوع نگاه‌تون.

طبیعتاً اگر این پیام با نگاه و فضای ذهنی شما هم‌راستا نیست، کاملاً درک می‌کنم و از اینکه وقت گذاشتید، متشکرم.

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
حالم بد شد چقد نابالغی

امضا  تت واییی

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

چیکار کنم خب

محلش نده بابا چرا پیام دادی؟این پسرا چصن اگه بفهمن دنبالشونی چص میشن میرن هوا چنسالته اصن؟؟

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد