2777
2789
عنوان

برای بار دوم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 134 پست
استارتر دعا کن منم مامان بشم انشاالله

ایشششششالا همه ی این جمع هرکی منتظره خدا این روزا حاجتشو بده دامنشون سبز شه

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بزار ی آبجی یا داداش کوچولو داشته باشه بعد میبینی تا الان بچگی نکرده چیه با شما نگخرسای گنده ...

🤣🤣🤣🤣واااای خیلی باحال بود خرس گنده🙈 اینم حرفیه ها ازین سو بهش نگا نکردم. واقعا با ما اصلا نمیتونه بچگی کنه 

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
آره بعد اون رابطه داشتم 🤦‍♀️🙈 ولی حس کردم تاثیری نداره 

خخخ.نه قرص فقط واسه همون یکبار بوده که بعدش پری شدی دیگه

واسه دفعه های بعد که دیگه جوابگو نیست عزیزم    

ولی اصلا نگران نباش. حتما خواست خدا بوده باردار بشی و مطمین باش که خودش کمکت میکنه

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
پیشگیریت اگه طبیعیه اصلا اصلا پیشگیری حساب نمیشه از بس خطاش زیاده  کی قرص رو خوردی؟ شاید درست ...

۵ساله جلوگیریم طبیعی بدون هیچ روش جلوگیری بوده. من ۱۷ اسفندپریودشدم ۲۸اسفند رابطه پرخطرداشتم بلافاصله قرص خوردم.تا ۳ فروردین پری اومد باز من ۸فروردین رابطه داشتم به هوای اینکه تخمک ندارم جلوگیری نکردم و دیگه م پری نیومده

خوبی؟ مگه وایرلسی که اگه تو بدن نباشه باردار بشی 😁

نمیدونم والا الان خیلی استرس شدیدی دارم خوب یا بدمو نمیتونم تشخیص بدم 

دی ماه رابطه داشتم اما پیشگیری طبیعی بوده البته رابطه مقعدی ام بود بعد رابطم ۳ بار تاحالا پریود شدم اما شبا حس میکنم یکم اب تو دهنم جمع میشه و بعد از اخرین پریودم که ۴ ۵ روز میگذره سینه هام و کمرم سمت چپ درد میکنه زیر شکمم حالت نبض داره 

نمیدونم از تلقین و استرسه یا واقعا بارداری 

فردا میخوام برم ازمایش بدم دعا کنین چیزی نباشه 😔

عقدم واقعا شرایطشو ندارم 

خخخ.نه قرص فقط واسه همون یکبار بوده که بعدش پری شدی دیگه واسه دفعه های بعد که دیگه جوابگو نیست عزیز ...

پس خیالم راحت باشه بابت تشکیل قلب و اینا؟؟؟؟ یعنی این دیگه واسه اون موقع ک قرص خوردم نیست؟؟

۵ساله جلوگیریم طبیعی بدون هیچ روش جلوگیری بوده. من ۱۷ اسفندپریودشدم ۲۸اسفند رابطه پرخطرداشتم بلافاصل ...

اون ۵ سال شانس آوردی واقعا 

از رو زمان تخمک گذاری هم اصلا دقیق نیست 

من حتی ی روزم به پرید مونده باشه ریسک نمیکنم 

نمیدونم والا الان خیلی استرس شدیدی دارم خوب یا بدمو نمیتونم تشخیص بدم   دی ماه رابطه داشت ...

نه باردار نیستی نگران نباش

نمیدونم والا الان خیلی استرس شدیدی دارم خوب یا بدمو نمیتونم تشخیص بدم   دی ماه رابطه داشت ...

تو عقد این استرسا طبیعیه 

حالا اینا به کنار 

میدونی مقعدی چقدر برات ضرر داره؟! 

چرا اجازه دادی !

ببخشید ولی تا داخل نریزه اصلا امکان بارداری نیست