2777
2789
عنوان

برای بار دوم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 134 پست
وااای باورم نمیشه😐😐فقط یه چیزی بهت میگم عزیزم هرچقدرم متلک میگن و حرف میزنن هیچوقت بخاطر حرف  ...

واقعا هلاک بچه هستم.اگه بچم مونده بود الان بدنیا اومده بود از وقتی سقط کردم اینطوری شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا هلاک بچه هستم.اگه بچم مونده بود الان بدنیا اومده بود از وقتی سقط کردم اینطوری شدن

عزیزم خیلیا بعد از سقط دوباره بچه دار شدن و اصلا جای نگرانی نداره بذار هرچی میخوان بگن انشالله هر موقع بچه دار شدی اونا هم دهنشون بسته میشه 

فقط به خودت زمان بده و یه مدت بیخیال باش چون هر چقدر منتظرش باشی و به خودت استرس بدی بدتره ولی اگه بزنی به بیخیالی و خودتو با چیزای دیگه سرگرم کنی زودتر باردار میشی

درسته ولی زخم زبوناشون تمومی نداره یه بار میگن اجاقت کوره یا بار با متلک میگن تخمدانام ضعیفه یه بار ...

شما بچه دارم ک بشی باز ی حرف دیگه در میارن دختر باشه میگن پسر پسر باشه میگن دختر لاغر باشه میگن چرا لاغره چاق باشه میگن چاقه بازی کنه میگن فضوله بازی نکنه میگن مریضه شما ول کن حرف مردم رو ب ات مهم نباشه

عزیزم من قر خوردم بعدشم‌پریود شدم باز رابطه داشتم‌نمیدونم دقیقا از کدوم رابطه بوده. اما اینجا دوستان ...

شما بعد قرص باردارشدی حتما.چون رابطه داشتین حتما دیگه خیال میکردی موقع پریوده باردار نمیشی..ولی باز تو ی هفته..فک نمیکنم بارداری زود نشون بده.چون شما تا دیدی پریود نشدی بی بی چک زدی.و مثبته بوده.چون باید 2هفته از رابطه گذشته باشه تا بی بی چک نشون بده

شما بعد قرص باردارشدی حتما.چون رابطه داشتین حتما دیگه خیال میکردی موقع پریوده باردار نمیشی..ولی باز ...

گلم دقیقا ۱۶ روز از رابطه م گذشته 

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
حالا حتما همون 16روری ک گذشته بی بی چکت مثبت شد.حالا بعد قرص یا قبل قرص

منظورتونو نمیفهمم. یعنی چی؟؟ خودمم دقیقا نمیدونم کی باردار شدم 

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
منظورتونو نمیفهمم. یعنی چی؟؟ خودمم دقیقا نمیدونم کی باردار شدم 

میگم بارداری باید همون 16روز بوده یا بیشتر ک بی بی چک نشون داده.حالا قرص خورده باشی قبلش یا بعدش.میگم شما قرص روکین استفاده کردین؟

میگم بارداری باید همون 16روز بوده یا بیشتر ک بی بی چک نشون داده.حالا قرص خورده باشی قبلش یا بعدش.میگ ...

آهان عزیزم تاریخ پریودی قبل قرص ۱۷ اسفند بود که قرص روز ۲۷ اسفند خوردم .که یک هفته بعدش پریود شدم . بعدش ۸ فروردین دوباره رابطه داشتم