2777
2789
عنوان

برای بار دوم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 134 پست
نگرانه چی دیگه بزرگ شده از شیر گرفتی دیگه خدا حفظ کنه هردو رو😍😍😍

دقیقا دیگه قرصم خوردی ولی باردار شدی این یعنی خدا میگه من یچی میدونم تو نمیدونی بکش کنار بزار کا مو بکنم پشیمون نمیشی بابا بسپار دست خدا فرمون زندگی رو و لذت ببر تا بچه ت دنیا بیاد نزدیک چهارسال میشه بچه ت خوبه دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترت که بزرگه دیگه غمت نباشه

هنوز حس میکنم خیلی بچه س 😔 میترسم بچگی نکنه

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
ممنون عزیزم‌. اولین بارم‌بود قرص خوردم‌نمیدونستم انقد مذخرفه

پیشگیریت اگه طبیعیه اصلا اصلا پیشگیری حساب نمیشه از بس خطاش زیاده 

کی قرص رو خوردی؟

شاید درست نخوردی یا قرصا تاریخ گذشته بودن 

مبارکت باشه خانومی.شما احتمالا بعد اون دفعه که قرص خوردی بازم رابطه پرخطر داشتی که باردار شدی وگرنه اون رابطه که قرص خوردی که میگی بعدش پریود شدی. پس احتمالا بعد از اون با رابطه دیگه ای باردار شدی

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
دقیقا دیگه قرصم خوردی ولی باردار شدی این یعنی خدا میگه من یچی میدونم تو نمیدونی بکش کنار بزار کا مو ...

🤩🤩🤩🤩 به این میگن انرژی مثبت و تمام💋 ممنون عزیزم

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
وقتی شرایط نگهداریش نباشه نیومدنش بهتره تا بیاد و با سختی باشه  البنه در مورد این دوستمون ایشا ...

بنظرم الان توهم یه موجود اضافه ای برای جامعه لطفا ادرس بده بیام بکشمت!!!!
تا یاد بگیری دیگ برای زندگی موجود زنده دیگه ای تصمیم نگیری

مبارکت باشه خانومی.شما احتمالا بعد اون دفعه که قرص خوردی بازم رابطه پرخطر داشتی که باردار شدی وگرنه ...

آره بعد اون رابطه داشتم 🤦‍♀️🙈 ولی حس کردم تاثیری نداره