این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاری به گرسنگی و اذیتهای دوران مدرسه و بار سنگینی که داشتم ندارم ولی اینکه منو جلوی همه تحقیر کردن تا دیگران مخصوصاً شوهرم رو بخندونن رو نمیتونم هضم کنم
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
آخه دوستشون دارم میدونی اشتباهاشون انگار از عمد نبود از جبر زمانه بود
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
دیوونه شدم از دستشون از زندگی دور شدم زده شدم نمیتونم کاری بکنم درس ورزش بیرون هیچ اصلا دلم به زندگی نمیره دو هفتس میخام یه کلاس ریاضی ثبت نام کنم نمیدونم چمه که نمیکنم حالا هیچی هم بلد نیستم امتحاناتم هست
منم همین طورن کاری به کارشون ندارم بزار هر چی دلشون میخواد بگن میدونی من فکر میکنم بابا مامانا مثل بچه ها اقتضای سن دارن تو یه سنی دلشون میخواد خودشون رو خیلی جلو چشم مردم خوب نشون بدن و همه بگن اینا چقدر برا بچشون خوب بودن بزار هر کار دوست دارن بکنن برا ما که کاری نکردن اینم از سرشون میفته