2777
2789
عنوان

غذا برا مهمان

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 89 پست

ب نظرم که این تاپیکا از باب حوصله سر رفتنه. شبیه همون تاپیکایی که قبلا راجع به کتک شوهر و خیانت میزدن و وسط لرزش دستها شون؛۵۰ صفحه پست میزاشتن

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب رک بگو نیا. این جیزا شوخی بردار نیست..من مامانم خیلی دوس داره بیاد خیلی رک میگم نه، اینکه اصل ...

ینی چی خیلی رک بگه عذر میخوام مگه وحشی بار اومده منم بااینکه مخالفم وبا این نوع ادبیاتم مخالفم یهو بگیم نیا..

دیگه با فاصله دو متری اونم چند لحظه چه اشکالی داره  یا خدا نه به این شوری شور نه به این بی نمک ...

چی میگم خانوم قرنطینه یعنی بشین تو خونه درم ببند تا این کوفتی تموم شه بره دیگه فاصله ی متر و دو متر نداره من خودم دانشجو پزشکیم همه ی سال بالاییا و استادا در خطرن خیلیاشون کرونا گرفتن به خاطر حماقت ی عده 

رعایت کنین لطفا شوخی نیست

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤

والا منم ار دست این دختر عمش خیلی کشیدم و خیلی حرص میده و خودشو نیچسبونه ب ما چون شوهرمو میخاست و من نمیتونم بگم نیاین چون فک میکنه ازش میترسم وافعا ک نمیدونم چیکا کنم 

ینی چی خیلی رک بگه عذر میخوام مگه وحشی بار اومده منم بااینکه مخالفم وبا این نوع ادبیاتم مخالفم یهو ب ...

منم وحشی بار نیومدم خانم نسبتا محترم حواست باشه چی مینویسی.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
ینی چی خیلی رک بگه عذر میخوام مگه وحشی بار اومده منم بااینکه مخالفم وبا این نوع ادبیاتم مخالفم یهو ب ...

امثال شما ها می فهمید چی میگید اصلا 

کرونا کل دنیا رو فلج کرده وحشی چیه؟؟؟؟؟؟ مغزت به کار بنداز اه

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤
به راحتی...سلامتیش خیلی مهم تر...بیاد از من بگیره و بیفته تو بیمارستان چطور کنار بیام؟!

نمی دونم چی بگم 🤔

من هیچ جا نمیرم ولی خونه بابام اینا هر روز می رم قبل از رفتنم دست و صورتم با صابون میشورم  و وارد خونه شون میشم 

وقتهای هم که احساس کنم تب دارم یا احساس کسالت کنم از طریق واتس آپ میبینمشون چون طاقت ندارم چند روز اونا رو نبینم 

ب نظرم که این تاپیکا از باب حوصله سر رفتنه. شبیه همون تاپیکایی که قبلا راجع به کتک شوهر و خیانت میزد ...

خدایی منم شک کردم

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

کاش با خنده در جوابش میگفتی .شرمنده عزیزم بعد کرونا قدمت رو چشم چون واقعا شوخی بردار نیس منکه خالمم ...

والا ب خدا جونما ب لبم رسونده من هی تو گروه خاناودگی میگم ما ن جایی میریم و نه مهمون میپذیریم دوباره مث دم میاد خونه ما پنجره رو میندیم از درمیاد جونمو ب لبم رسونده