2777
2789
عنوان

غذا برا مهمان

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرشک پلو با مرغ درست کن با خورشت قرمه سبزی، سالاد کاهو، سالاد الویه داخل جامبو شلز بزار، ژله، سبزی خوردن، نوشابه 

اینا خوبه راحتم هس 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 
یا خدا  چطور دلت اومد بگی نه

به راحتی...سلامتیش خیلی مهم تر...بیاد از من بگیره و بیفته تو بیمارستان چطور کنار بیام؟!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
بگو کرونا هست و نیایید لطفا...اینجوری از شر غذا پختنم راحت میشی...بیچاره مامانم دیشب خواهش میکرد بیا ...

والا منم اصلا خوشم نمیاد از این دختر همش بماند ک شوهرمو میخاسته و الان هی خودشو دعوت میکنه شوهرم میگه غذا ندیم بهشون خودشون دیگه نیان😂تو ی ماه ده بار میاد خونه ما

والا منم اصلا خوشم نمیاد از این دختر همش بماند ک شوهرمو میخاسته و الان هی خودشو دعوت میکنه شوهرم میگ ...

خب رک بگو نیا.

این جیزا شوخی بردار نیست..من مامانم خیلی دوس داره بیاد خیلی رک میگم نه، اینکه اصلا از نظر من ناراحتیش مهم نیست بگو نیا نهایتش قهر میکنه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
چون جون خودشو خونوادش براش عزیزه  چون عقل داره  چون خودشو میزنه به اون راه حماقت کنه&nbs ...

دیگه با فاصله دو متری اونم چند لحظه چه اشکالی داره 

یا خدا نه به این شوری شور نه به این بی نمکی 😫حتی اگه کرونایی هم باشن با فاصله دو متری هیچ اتفاقی نمی افته 

مطمئن باش 😍