2777
2789
عنوان

غذا برا مهمان

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 89 پست
نمی دونم چی بگم 🤔 من هیچ جا نمیرم ولی خونه بابام اینا هر روز می رم قبل از رفتنم دست و صورتم با صاب ...

از نظر من کار درست اینه...چیزی که کل جهان میگن باید رعایت بشه...احساسات گاهی هیچ ارزشی نداره

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
به خدا من تمام ماهیچه هام درد میکنه از ۲ اسفند تو خونم بعد اینا کلا خودشونو زدن به اون راه

منم مررررردم .کلا زندگیمون شده بخور ،بخواب ،....😂😂😂😂😂😂😂

واسه شادی روح بابای آسمونیم ورسیدن ب آرزوم لطفن صلوات😍😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وحشی بار نیومدم خانم نسبتا محترم حواست باشه چی مینویسی.

معذرت میخوام عزیزم اگر منظورمو به هردلیلی متوجه نشدین یا بد برداشت کردین!

من میگم این پیشنهاد به استارتر ندین ممکنه طرف ازرده خاطر بشه یهو میخواست بیاد بعد زنگ بزنی بهش رک بگی نیا اگرم قهر کرد مهم نباشه!اینطور نمیشه خیلی از روابط بخاطر هیچ وپوچ از هم میپاشه

معذرت میخوام عزیزم اگر منظورمو به هردلیلی متوجه نشدین یا بد برداشت کردین! من میگم این پیشنهاد به اس ...

بخاطر هیچ و پوچ نیست...یه بیماری ترسناک و همه گیر...باید اطرفیانتون بگیرن تا متوجه بشین...اطراف من کل خانواده داییم گرفتن؛مادربزرگ بهترین دوستم فوت شد و خودشم گرفته و حالش بد...دوست دیگه ام گرفته و پدرش و عموش تو icuهستن و عموش تو کما...این بیماری احساسات و رودربایستی نمیشناسه...چهارهزار نفر کشته بخاطر بیماری که تو چین که اصلا از اونجا اومده فقط سه هزار و خورده ای کشته داده

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

بزرگوارا دقت بفرمایید اعلام شده ویروس کرونا تا ۸ متر احتمال انتقال داره. تا یادم نرفته تشکر کنم از کسانی که قرار بود تا ۲۳ فروردین تعطیل کنن مملکت رو ولی جیبشون این اجازه رو نداد. الان هم اگر خیلی جاها تعطیله خود مردم مراعات میکنن.  خیلی مهمه که بدونین مصرف بنزین از روزی ۱۰۰ میلیون لیتر رسیده بود به ۴۸۰۰۰ لیتر در دوران قرنطینه. حالا متوجه منظور بنده شدین؟؟

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
نمی دونم چی بگم 🤔 من هیچ جا نمیرم ولی خونه بابام اینا هر روز می رم قبل از رفتنم دست و صورتم با صاب ...

منم فقط خونه مامانم میرم 😆 صداشو درنیار .مادرشوهزم بفهمه میکشتم چون میگم هیچ جانمیریم خونه اونا نمیرم

سوپ شیر پیش غذا.قیمه نثار غذای اصلی.دسر هم کیک یا پای سیب.

کشک بادمجون پیش غذا.لوبیا پلو مجلسی.دسر پودینگ

آش دوغ پیش غذا.باقالی پلو یا زرشک پلو با مرغ.دسر تاناکورا با ژله پرتقال.

غذای اصلی،تهچین ،خورش آلو مسما،خورش غوره مسما،خورش هویج.عدس پلو مجلسی.لوبیا پلو شیرازی.

پیشنهاد من اینه که فعلا مهمونی نده.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
 منم فقط خونه مامانم میرم 😆 صداشو درنیار .مادرشوهزم بفهمه میکشتم چون میگم هیچ جانمیریم خونه او ...

باشه 😉منم خونه مادر شوهرم نرفتم به شوهرمم اجازه نمیدم بیاد خونه بابام میترسم بابام اینا بگیرن اما خودم میرم دلم تنگ میشه خوب 

بزرگوارا دقت بفرمایید اعلام شده ویروس کرونا تا ۸ متر احتمال انتقال داره. تا یادم نرفته تشکر کنم از ک ...

شما از وزارت بهداشت بیشتر میدونین احیانا؟؟ چون ایشون فرموده یک الی دومتر فاصله داشته باشین .و 8متر فاصله رو الان از زبان شما میشنویم برای اولین بار