چقدر بی شخصیته وبی عزت نفس عجب موجوداتی خدا خلق کرده
اره من از سوسک میترسیدم تولدم سوسک پلاستیکی چند تا اورده بود من کادوشو ک باز کردم اینقدر جیغ زدم بعد گف خواستم شوخی کنم!همونجا کل فامیل بهش چیز گفتن و ....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا منم ار دست این دختر عمش خیلی کشیدم و خیلی حرص میده و خودشو نیچسبونه ب ما چون شوهرمو میخاست و من ...
عزیزم رک و راست بگو خانوم فلانی الان وضعیت بحرانیه و جون و سلامتی همگیمون در گرو فاصله گرفت و قرنطینه و رعایت نکات بهداشتیه... انشالله وقتی کرونا کنترل شد از شرمندگیتون درمیام
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
میگم ک گلم نمیفهمه من ی بار دیگه الکی گفتم خونه نیسیم ک نیاد ولی به داداشش گف از در برو بالا اوند گف ...
وای خدا بهت صبر بده عزیزم این دیگه کیه... وقتی اومد براش برو تو قیافه بفهمه خوشت نمیاد بیاد خونتون.... والا مردم چه رویی دارن یعنی اختیار منزل خودت رو هم نداری؟
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
به خاطر حسودیشه چون هنوز شوهرمو میخاد حاا خونوادش میخان به زور شوهرش بدن ک از این کاراش دست برداره&n ...
پس گلم بذار اینقدر حسودی کنه تا منفجر بشه مهم شوهرته که دوستت داره... دعا میکنم یه نفر بیاد خواستگاریش بلکه دست از سر شما برداره
اره خودش خودشو دعوت میکنه شوهرم میگه بیا نون و پنبر بدیم ک دیگه نیاد بلکه بهش بر بخوره😂بعد رف گف بل ...
من بودم روز مهمونی خودمو می زدم به بیماری دو سه ساعت به مهمونی شون زنگ می زدم که من علائم کرونا دارم.یا بذار بیان جلو شون مدام سرفه کن،بگو تب دارم،نفسم می گیره.زنگ زدم به چهل سی گفتن مشکوک به کرونا.تو صورتش یه عطسه هم کن تا از ترس سکته کنه.مدام بگو گفتم نیاین خودتون اصرار داشتی.اگه بیمار شدی پای خودتون.😁
بفهمن!بعد چهار ده روز بگو خدا رو شکر کرونا نبود.ولی کلن برای سلامتی خودت و خانواده ت با هیچ کس حتی مامانت هم رودربایستی نکن.رو خودت کار کن تو مواقع ضروری بگی نععع!محترمانه زنگ بزن و عذرخواهی کن.اگرم ناراحت شدن تو بیشتر ناراحتی نشون بده.دست پیش بگیر.بگو سلامتی خونوادم از همه چی مهم تره.بگو کرونا جدی هست باور نداری یه سر برو بهشت زهرا.