2777
2789

کسی هست اطلاع داشته باشه؟در مورد چیا تحقیق میکنن؟آیا میشه تلگرام و‌ صفحات مجازی متعلق به کسی رو‌هم چک‌کنن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهر زادم سال پیش فرهنگیان قبول شد با رتبه ۱۶۰۰ رشته انسانی ، از محل زندگی تحقیق کردن ولی تلگرام و ... چک نکردن ، تو مصاحبه هم درمورد احکام و مفاهیم قران و حتی یه صفحه قران خونده و ....

توی محله زندگی تحقیق میکنن، توی جلسه ی مشاوره هم درمورد موضوعات دینی،  سیاسی،  تاریخی (منظور بعضی از اتفاقات انقلاب به بعد)  و بعضا شخصی سوال میکنن،.ممکنه بگن قرآن بخونی باید بتونی قرآن رو بدون غلط بخونی البته میزان سخت‌گیری و... تقریبا شانسیه و ممکنه خیلی راحت باشه برات مصاحبه و اینکه اگر اشتباه نکنم حدود 150 نمره در نظر میگیرن و به ازای هر سوالی که جواب میدی بهت نمره میدن.درمود عضویت فضای مجازی هم به احتمال زیاد میپرسن عضو هستی یا نه اما اینکه چک کنن یا نه بازم شانسیه اما بهتره که اگر جایی مثل اینستا و... عضوی دی اکتیو کنی تو تایم مصاحبه یا اینکه مثلا عکس خودتو نزاری پروفایل و...

یعنی در تایم مصاحبه و‌اینا اگه دلت اکانت کنیم حله؟

درمورد تلگرام اگر پروفایلت عکس خودت نباشه کافیه

(اگر با تلت فعالیت زیاد داشتی یا مثلا به هر دلیلی فکر میکنی ممکنه مشکل ساز باشه دیلیت بزنی بهتر) 

اینستا رو هم دی اکتیو کن که بعدا بتونی برش گردونی 

البته حتما سعی کن بعد از انتخاب رشته اینکارا رو انجام بدی نه یه روز قبل مصاحبه