2777
2789
من اینارو گذاشتم البته میگن تو خصوصی وسایل میدن ک من بخاطر کرونا گفتم خودم ببرم بهتره دو دست لباس ب ...

شیاف چی عزیزم میشه بگید

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دل منم نی نی خواست..همچی بردار..دوسه دست لباس واسه بچه.پوشک واسه خودتو وبچه.دسمال کاغذی .وسایل ض ...

حتما اگر قابل باشم براتون دعای خیر میکنم

به جز قسمت زایمان حسابی به جای تووووو ذووووووق کردم  واااااااییییییی چقدر نی نی نازه

مرسی خانمی

دو دست لباس نوزادی.  پوشک صفر. ترجیحا شیشه کوچیک. پوشک برای خودت .شورتکس برای خودت .پتو و کریر ...

خوراکی چی

اینارومیبرم من دمپایی .بشقاب قاشق نمک خرما کمپوت اناناس پوشک شورت شلوار نواربهداشتی دستمال کاغذی فلا ...

کمپوت گلابی و انجیر هم شنیدم خوبه همراه ببری

الهی ک با ارامش و سلامتی فارغ بشی منو‌هم حتما دعا کن این روز رو ببینم ونی نی دار بشم .

حتما اگر قابل باشم 

انشالله بزودی دامنتون سبز بشه

حسابی تبریک ...😘انشالله زایمان راحت و بدون خطری داشته باشی واسه منم دعا کن 

مرسی گلم حتما انشالله ب خواسته های قلبیتون زود برسید هرچی خیره پیش بیاد