2777
2789

😔😔😔😔😔دخترم کوچیکه هنوز....۸سال نذرونیاز کردم تا خدا بهم داد...الان فقط یکبار رابطه محافت نشده داشتم...چیکار کنم...بچه داری خیلی سخته ...من خودمو میشناسم میدونم نمیتونم از پس مسئولیت دوتا بچه کوچیک بربیام...هم خودم آسیب میبینم هم این طفلای معصوم....امروز از صبح به فکر سقط کردن افتادم ولی همسرم مخالفه کلی باهام حرف زد آخرم قسمم داد وتهدید کرد که اگه سقطش کنم دیگه اسمم نمیاره....خدایا خییییلی سردرگمم خودت کمکم کن....خانومایی که دوتا بچه با فاصله سنی کم دارن بیان توروخدا تجربه هاشونو بگن...خییییلی دلم آشوبه😢😢😢😢😢

ماییم ونوای بینوایی بسم الله اگر حریف مایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بیاد . زندگی که برحسب احتمالات نیست🙃! از کجا میدونید شاید اون بچه مهرش توی دل شما افتاد و حتی مادر خیلی خوبی ام براش شدید💕😍

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕

دیگه الان به اینا فکر نکن....نباید میشد...ولی حالا ک شده و همسرت محالف سقط نیست...درست نیست به اینا فکر کنی...

(منم زمانی ک مامانم بارداربوده منو،میخواسته سقطم کنه،که بابام نذاشته و کلی ماجرا....ولی الان ک ببینی مامانمو بپرسی میگه با اینکه نمیخواستمش هیچجوره...ولی الان بزرگترین نعمت زندگیمه این دختر)

خواستم بگم،شاید بعدا مثل مامان من حرف بزنی و بگی چرا قبلا میخواستم ک این بچه نباااشه به کل

عزیزم خدا بزرگه اولیش نیستی اخری هم نخواهی بود،منم دخترم ۷ماهش که بود باردار شدم،اولاش مثل تو فکر میکردم ولی الان که۲۶هفته ام خیلی خوشحالم که باردارم چون تنهاییای دخترمو که میبینم دلم میگیره،همبازی خوبی میشن برای هم انشاالله،خدا هم صبرش میده هم قوت هم روزیشونو اصلا به سقط فکر نکن توکل کن به خدا

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤