2777
2789
عنوان

نحوه تزريق هپارين

533 بازدید | 12 پست

بچه ها من اواخر بارداريمه و دكترم گفته ديگه انوكساپارين رو قطع كنم و بجاش هپارين روزى دوتا بزنم، سوالم اينه هپارين داروش جداست و خودم بايد بكشمش توى سرنگ لازمه چيزى قاطى دارش كنم؟ و اينكه من انوكساپارين رو خودم زير جلدي توى رونم تزريق ميكنم و اينم زير جلديه ميتونم خودم توى رونم بزنم؟ يا فرق داره؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا انتظار داری جواب این سوال رو اینجا پیدا کنی?????بعد مثلا یکی مثل من بگه اینجوری بکن اونجوری بک ...

خب اینجا خیلی هاهستن که هپارین تزریق کردن بلدن. من خودم انوکسان زدم اگه میپرسید راهنمایی میکردم چون تجربشو داشتم

لاحَولُ وَلاقوه الی بالله العَلی العَظیم... الهم صل علی محمد وال محمد... خدایاشکرت
واقعا انتظار داری جواب این سوال رو اینجا پیدا کنی?????بعد مثلا یکی مثل من بگه اینجوری بکن اونجوری بک ...

من خودم هشت ماهه كه دارم زير جلدى تزريق ميكنم و اينم زير جلديه و نحوه تزريقشو كاملا بلدم فقط دارم از جاى آمپول ميپرسم و اينكه اونايى كه زدن حداقل ميدونن لازمه رقيقش كنم يا نه

لطفا هركى ميدونه و تجربه داره بگه من توى اين موقعيت واقعا جرأت ندارم برم درمونگاه

دکترت بهت نگف چطوری بزنی? زنگ بزن ازش بپرس 

لاحَولُ وَلاقوه الی بالله العَلی العَظیم... الهم صل علی محمد وال محمد... خدایاشکرت
گلم من تا هفته ٣٥ انوكسا بايد بزنم و بعدش هپارين

اها ممنون.. سرچ کن امپول هپارین تاپیکای مربوط بهش میاد احتمالا جواب سوالتو بگیری

سلام نه رقیق کردن نمیخواد هرچی توسرنگه همونو بزن تزریقشم همونجوریه مثل همونه هیچ فرقی نداره اگه دردت گرفته پاتوعوض کن من خودمم زدم

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️
سلام نه رقیق کردن نمیخواد هرچی توسرنگه همونو بزن تزریقشم همونجوریه مثل همونه هیچ فرقی نداره اگه دردت ...

😍مرسى هزيزم پس كل مواد رو بكشم توى سرنگ و زير جلدى بزنم توى رون پاهاى و مرتب جاشو عوض كنم درسته؟