2777
2789
عنوان

اکثر خانمها از خودشون راضی نیستن😞

197 بازدید | 10 پست

اکثر خانمها از خودشون راضی نیستن همه بفکر تغییر دادن خودشون اند 

اکثرا یا از هیکلشون مینالن یا از پوستشون یا جاهای دیگه (من خودمم همینجوریم)

درسته ذات انسان جوریه که به سمت بهتر بودن و زیبایی گرایش داشته باشه

اما اگه یه روزی ما دخترا و خانمها خودمونا بپذیریم خودمونا دوست داشته باشیم برا خودمون ارزش قائل بشیم چی؟؟؟؟

چرا خودمونا دوست نداریم بخاطر اینکه مثلا یکم سبزه ایم(مثل خود من)یا تپلیم

هرروز داریم خودمونا سرزنش میکنیم چرا مامانم فلان حرفو زد؟

چرا خواهرشوهرم همچین گفت.....

چرا شوهرم همچین کرد....

تاکی خودمونا سرزنش کنیم....

این ذهنیت ما خانمهاست که اول نیاز به تغییر داره 

تا خودمونا دوست داشته باشیم

اگه خودمونا دوست داشتیم اجازه نمیدادیم هرکسی به راحتی ناراحتمون کنه یا ازمون ایراد بگیره

یه تمرین میگم که انجام بدید

روی یه کاغذ یا تو یاداشت گوشیتون زیبایی های که دارید رو بنویسید چه اخلاقی و چه ظاهری

و هرروز زیبایی هاتونا برا خودتون یاد اوری کنید

چون واقعا ما خانمها زیبا ترین خلقت خداوندیم❤❤❤❤

خب چون خودمونو دوس داریم میخایم ورزش کنیم یا خوشگل شیم دیگه دوس نداشتیم ک افسرده میشدیمو ب هیچی حس نداشتیمو صد سال ی بارم اصلاح نمیکردیم صورتمونو و مهم نبود

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چون خودمونو دوس داریم میخایم ورزش کنیم یا خوشگل شیم دیگه دوس نداشتیم ک افسرده میشدیمو ب هیچی حس ن ...

اونکه اره عزیزم واقعا باید به خودمون برسیم

اما من هرکی رو تو نی نی سایت دیدم داره از خواهر شوهر یا بقیه میناله 

واقعا یکم عمیق که فک کنیم حرفای بقیه هیچ ارزشی ندارن که خودمونا ناراحت کنیم

در‌کل یه جمله رو میگم 

بیشتر خانومی که از خودشون راضی نیستن اون کسی که باید بهشون بگه خوشگل نگفته 

پس اگه دختری که خوشگله میگه من زشتم نگید داره خودشو لوس میکنه شاید اون کسی که باید بهش بگه به اندازه کافی زیبا هستی هیچ وقت اونو نخواسته💜

اینقد وسواس گرفتم که قبل از شستشوی دستام اول صابون رو با شامپو میشورم 🥴

نازنین چقدر خوب گفتی👏👏👍

باید پیش از هرچیزی یاد بگیریم خودمون رو دوست داشته باشیم، همینگونه که هستم..چاق ..لاغر..قد کوتاه..قد بلند..هر آنگونه که هستیم. خود باوری و پذیرفتن خودمون قدم اصلیست برای اینکه دیگران هم *من*وجودیمون رو دوست داشته باشند. 

این خود باوری رو در اروپا خیلی آدم میبینه..اینکه طرف دو تیکه پوشیده و کنار دریا خوش میگذرونه ، در حالیکه کلی اضافه وزن داره..یا اینکه اصلا از موهای بودنشون که اکثراً اپیلاسیون نمیکنن شرمسار نیستن.

قدم برداشتن برای بهتر شدن همیشه پسندیده است. اما تلاش برای داشتن تناسب اندام یا هر حرکت دیگه ای رو برای شخص خودمون خواستن و انجام دادن پسندیده تر👌🌹🌹