2777
2789
عنوان

بنظرتون کار درست من میکنم یاجاریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2187 بازدید | 109 پست
فک کنم شما کلا اجتماعی نیستی  و این باعث میشه فک کنن خودتو میگیری براشون و یخی فک میکنم یعنی او ...

ن اتفاقا اون اجتماعی نی میشینن باهاش حرف میزنن اونم جوابشون میده و گرم میگیرن اما من اجتماعی هستم ولی باهام نمیحرفن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده همسرم کلا اینطورین ک تو مهمونیا بهم کمک میکنن کارا هم زودتر تموم میشه به نظرم خوبه قرار نیس ...

دیگ توقع دارن ظرفاشون بشورم من نمیتونم واقعن اخرسرم تفاوتی بین من و اون جاریم ک بچه داره و سرگرم بچه میکنه خودشو نمیزارن

بنظرم شیوه درستی رو در پیش نگرفتی چون میگی اونا بی آزارن خب چرا خودتو دور میگیری دو روز دیگه بچه دار ...

نه اصن نمیخام کمکم کنم چون خودم دوتاخاهر دارم کمک حالم هستن 

مگه قراره تکراری بشه ؟ مگه اسباب بازیه که بخواد جدید بمونه تا جذاب باشه ؟ اینجوری باشه پس بین زن و ش ...

خب هرخانواده ای یجور اخلاق دارن خانواده شوهر من شاید براشون تکراری شم

دوست عزیزم من دوازده ساله عروس یک خانواده ام و همسرم جز مردهایی که نمی تونه از خانواده جدا شده در هف ...

خب اون مجبوری نمیره و شوهرش وابسته نیس ب خانوادش برااینک حوصله ندارن نهارشام درس کنن میرن همش اونجا وهیچ کاریم نمیکنه بازم دوسش دارن و احترام دارع

ببین یچی دیگه بهت بگم تو عقدی و الان تو عقد خیلی حساسیتا پیش میاد جاری هم داره سعی میکنه باهات صمیمی ...

خخخخ ایول دقیقا راس گفتی اونک اره بامن خوب نیس تاقبلا باخاهرشوهرا خوب نبود. ازوقتی من اومدم صمیمی شده زیاد

ببین استارتر این تجربه ۲۵ سال زندگی مادر منه هیچ وقت هیچ وقت انقدر محبت به فامیل شوهر نکن که بعدا بد ...

واااای جدی؟؟چق نمک نشناس ... منم اوایل میرفتم خونشون هفتهدای یبار ینی دوماهی اولی ایجور بودم و کمکشون میکردم اما جاریم طبق معمول همشششش همششش خونه مادرشوهرم اما عزتش زیادههه و دس ب کاری نمیزنه منم گفتم بین ما ک فرقی نیس منم دیگ کم برم دس ب کاری نزنم

شما که ماهی 2بار میری از کجا میدونی جارین اونجا کار میکنه یا نه  فقط یادت باشه با این روش به ج ...

خب من هستم هیچ موقع دست ب سیاه سفید نمیزنه حتی تاجایی شوهرم بخودم گف مریم ینی جاریم توخونمون بود مامانم غذاگذاشته جلوش خورده مامانم ظرفاشو شسته خودش پا نشده چن بار خاستم بگمدمامان بده من ظرفا بشورم ک خجالت بکشه ازجاش پاشه

ببین این که میگن دوری و دوستی برا مادرشوهرایی ک چشم دیدن عروس ندارن فک کنم خانواده همسرت اینجوری نیس ...

ن خدایی کاری بهم ندارن اماتوقع کار کردن و شستن ظرفا دارن منم واقعن عصابشون ندارم