جاری عروسی گرفتن و بچه داره ی بچه چند ماهه اما من عقدم اون همیشه خونه مادرشوهرم هس ینی هفته ای 7 روزه. اون 4 رووز خونه مادرشوهرم هس من نهایت ماهی دوبار و واقعن دوس ندارن زیادی رفت امد کنم ک تکراری شم یابدون دعوت بدم میاد ک خودمو سبک کنم برم همش اونجا ولی اون همش اونجاست الانم ک با خانواده شوهرم همشون باهم رفتن روستاک چن روزی نباشن اینجا بحساب دور ازکرونا اما من نرفتم باهاشون کار درست من میکنم یااون؟؟4 سال عروسشونه من یکسال ؟اگ من کار درست میکنم پس چرا براشون تکراری نمیشع و بازم احترامش زیاددارن و باهاش خیلی خیلی بهترازمنن ینی خاهر شوهرام کلا بااونن تامن کلا من بااونا واونا بامن کاری ندارن
اره نظر خودمم همینه اما چرا باززز بعد 4سال بازم احترامش دارن و براشون تکراری نی خیلی عجیبه
دوست عزیزم من دوازده ساله عروس یک خانواده ام و همسرم جز مردهایی که نمی تونه از خانواده جدا شده در هفته پنج روز منزل پدر همسرم هستم واقعا برای حضورم لحظه شماری می کنن منم خیلی دوستشون دارم البته که مشکلاتی هست ولی اگر احترام باشه در هر دو طرف و صد البته گذشت روابط مثل یک خانواده میشه ببخشید طولانی شد
ببین یچی دیگه بهت بگم تو عقدی و الان تو عقد خیلی حساسیتا پیش میاد جاری هم داره سعی میکنه باهات صمیمی نشه در ظاهر ولی از داخل داره میسوزه تورو ک میبینه پس کاااملا رویه بیخیالی پیش بگیر این فقط میخاد تورو حرصت بده تو عادی باش خودت باش خانواده شوهرتم اونی ک باهات خوبهتوام خوب باش اون هم ک نیس ب جهنمتحویل نگیر
ببین استارتر این تجربه ۲۵ سال زندگی مادر منه هیچ وقت هیچ وقت انقدر محبت به فامیل شوهر نکن که بعدا بدی بهت کردن خودت رو احمق بدونی مادر من چند سال خونه مادربزرگ من عمه ها و عمو هام رو بزرگ کرد نون پخت ظرف شست جارو کرد خلاصه هر کاری کرد براشون طوری که مادربزرگ پدر بزرگم همش تعریف مادرم رو میکردن بعد چند سال مادربزرگم جالا جوری مامانم رو چزونده که مامانم فقط چند روز گریه میکرد گفت سپردم دست خدا حرفاشون
یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
به عنوان کسی که سالهای زیادیه ازدواج کرده ،رفت و امد زیاد نباشه ،ولی همیشه اراسته و با روی خندون و مودب باش ،و هییییببیچ چیز و هیییببببچ کسی رفتارش برات مهم نباشه(کور ،کر ،لال)
خب خداروشکر کن کار ب کارت ندارن بهتر دوریو دوستی والا منی ک چند ساله ازدواج کردم اینو بهت میگم سجده شور بجا بیار ک کاری باهات ندارن
تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐 مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌 نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐