2777
2789
عنوان

ازگربه ترسیدم بیاین کمککک

100 بازدید | 16 پست

تازه باردار شده بودم کباب دستم بود گربه دنبالم کرد و دوووووویدم خیلی دویدم گربه هم دنبالم میدوید تا اینکه فرار کردم و خونریزی کردم .سقط شد؟شاید۳هفتم بود

دل درد

وخونریزی شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز به کنار گلم یه تیکه کباب بود دیگه پرت میکردی جلوش ... بدو بدو واسه چی آخه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
همیشه میگن گربه آهش سنگینه کاش یه لقمه جلوش میزاشی و فرار میکردی بچت چیزیش نمی شد

چرا چرت میگی شاید از گربه کلا میترسه بیاد بش بچسبه گربه همینطوری واینمیسته که حالا باید یک عذاب وجدان ب مردم میدادی

برو یه کم دراز بکش ... اگر کمرت و دلت آرومتر شد که هیچ اگه نه بلند شو برو دکتر

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
چرا چرت میگی شاید از گربه کلا میترسه بیاد بش بچسبه گربه همینطوری واینمیسته که حالا باید یک عذاب وجدا ...

عذاب وجدان نیست من خودم همیشه وقتی گربع دنبالم می‌کنه چن دیقه می ایستم کنارش اگر هم چیزی داشته باشم بهش میدم همیشه اتفاقای خوب میاد جلو راهم ایشون بهش لقمه ندادع گربه هم آهش سنگینه عزیزم معتقدم بخاطر همون بوده