2777
2789
عنوان

کاش منم مثل بقیه دخترا بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چونکه چاق هستید شکسته نفسی میکنید؟شما خودتون هر جور که هستید دوست داشتهباشید.شاید آدما اونطوری که خو ...

حرفای که گفتی درسته ولی گاهی دوست داشتن خودت کافی نیست 

اوضاع من خیلی اذیتت کنندس.

از بچگی تپل بودم که الان رسیده به چاقی مفرط راهش رژیمه دیگه یا بمیرم تموم بشه بره..

خب رژیم برات سخته، یا نمیتونی؟

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

تونستن که میتونم ولی هی امروز و فردا میشه مثل قبل نیستم اراده ام رو از دست دادم

به این فکر کن که اگه برسی به اون وزن مطلوب میتونی تموم چیزایی که میخوای بهشون برسی

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢

حرفای که گفتی درسته ولی گاهی دوست داشتن خودت کافی نیست اوضاع من خیلی اذیتت کنندس.

خب باید خودتو مجبور کنی که بری قدم بزنی حتی اگر شده روزی ۱۰دقیقه.توی منطقه محل سکونتت.21 روز خودتو مجبور کن

به قدم زدن بعد که مغز و سیستم بدن عادت کرد به بیرون

و اینکه وقتی بخوای قدم بزنی بیرون مثلاً با یکی از اعضای خانواده یا دوست اگر داری باهم برید قدم زدن آهنگ شاد گوش بده.

برو بازار پارچه فروشان(پارچه های رنگی و گل گلی)نقاشی کن،

تو خونه برقص،اینا خیلی مؤثرن.

مثلاً یه تیشرت رنگی رنگی بگیر.ارایش کن.حالت یکمی بهتر

میشه.